Šla sta na isti dogodek: Justin kot brezdomec, Hailey kot iz škatlice

30. avgust 2023

Šla sta na isti dogodek: Justin kot brezdomec, Hailey kot iz škatlice

30. avgust 2023
Foto: Profimedia

Splet so preplavile fotografije slavnih zakoncev Bieber, ob katerih so številni zmedeni, kako različno sta se oblekla za isti dogodek.

Justin in Hailey Bieber sta se pred nekaj dnevi udeležila dogodka priljubljene znamke krofov Krispy Kreme, pri čemer pa sta dajala vtis, da gresta na dva povsem drugačna dogodka.

Hailey se je namreč premišljeno uredila: izbrala je rdečo mini obleko brez naramnic in jo kombinirala z rdečo torbico in šik sandali s peto. Justin po drugi strani … pa je oblekel sive kratke hlače, sivo jopico (kar je delovalo kot trenirkasti komplet, ki ga nosimo le v udobju svojega doma) in obul – crocse. Za piko na i si je čez kapuco poveznil čepico s šiltom, h crocsom pa obul bele nogavice.

Foto: Profimedia

Zakonca si ne bi mogla biti bolj različna. Medtem ko je bila Hailey kot iz škatlice, je bil slavni pevec napravljen, kot da je na hitro skočil v trgovino po prigrizke.

Njune fotografije so hitro postale viralne, Justin pa posledično tarča posmeha, saj so mnogi zmedeni, kako sta lahko stopila iz hiše s tako različnima opravama za isti dogodek.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ko se združita lepotna znamka in krofi

Na dogodek sta se odpravila, ker se je Haileyjina kozmetična znamka Rhode združila s slavnimi krofi, pri čemer so lansirali omejeno izdajo peptidnega tretmaja za ustnice Rhode Beauty v jagodni glazuri.

Zvezdnica je pred kratkim za Allure povedala, da so bili njeni najljubši krofi v otroštvu takšni z jagodno glazuro, zato se je tudi odločila za čudovito rdečo oblekico, ki se je odlično prilegala temo dogodka.

Justin je kasneje na Instagramu delil nekaj utrinkov z dogodka in ob objavi ženi izrazil podporo, pri čemer je zapisal: “Baby girl with the @rhode @krispykreme STRAWBERRY GLAZEEE.” Tudi na teh fotografijah je dajal vtis, kot da se je ravnokar zvalil s kavča.

Foto: Instagram @justinbieber

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close