Victoria Beckham priznala, da raje umre, kot obuje Bieberjeve Crocse

05. junij 2023

Victoria Beckham priznala, da raje umre, kot obuje Bieberjeve Crocse

05. junij 2023
Foto: Profimedia

Za promocijo svoje nove linije Drew House je Justin Bieber Victorii Beckham poslal par Crocs čevljev v barvi sivke, okrašenih z risanimi živalmi.

Pevec in lastnik modne znamke Drew House Justin Bieber, je pred kratkim za namen promocije manekenki Victorii Beckham poslal par Crocsev v barvi sivke, ki so bili okrašeni z zaponkami narisanih živalic. Nekdanja pevka in modna oblikovalka pa se je odzvala tako, da je na svoj Instagram Story delila anketo, v kateri je spraševala, ali naj jih obuje.

Ko je kasneje delila rezultate ankete, je razkrila tudi svoje mnenje: “V življenju ne bi obula teh čevljev. Odgovor “ne” je sicer zmagal, vendar z le 57 odstotki.

“Ali bom nosila lila crocse?!” je zapisala. “No, to je bilo blizu! Mislim, da bi raje umrla, ampak vseeno hvala @justinbieber.”

Foto: Instagram

Mimogrede, Crocsi so razprodani, tako da jih Beckhamova sicer ne bo nosila, vendar jih bo nosilo veliko drugih ljudi.

Beckhamova je v poznejšem storyju na Instagramu v znak manjše tolažbe Bieberju in njeni zelo javni in brutalni zavrnitvi njegovega darila dodala: “Beckhamovi te še vedno ljubijo, @justinbieber!”

Foto: Instagram @Justinbieber

Bieber se na svojem Instagramu ni odzval. Toda njen odziv na Bieberjevo darilo ni preveč presenetljiv glede na njeno stališče do mode.

Oblikovalka je januarja 2020 za britanski Harper’s Bazaar spregovorila o svoji oblikovalski miselnosti in o tem, kako je povezana z njenim osebnim slogom. Raje ne nosi stvari, ki so zapletene ali ki agresivno izstopajo.

Foto: Profimedia

Ko je oblikovala svojo linijo, ki jo je poimenovala po sebi, je dejala da “sem se resnično osredotočila na blagovno znamko, se ozrla na njen DNA in na svojo skupnost ter bila zvesta temu, kdo sem in katere so moje prednosti. Te vidim v lepih oblačilih, odličnih silhuetah, nenavadnih barvah, ki jih običajno ne bi združili, ki pa so skoraj tako napačne, da so prave,” je dejala.

“Gre za predstavitev oblačil, ki so dovolj vzvišena za modno brv, vendar jih bodo ljudje dejansko nosili; nikoli ne gre za prikazovanje mode zaradi prikazovanja mode. Ne želim nositi stvari, ki so zapletene. Vedno razvijam, kaj želim imeti v svoji garderobi, in mislim, da je pomembno, da se to razvija, da ne obtičiš v rutini.”

Svoj slog je v takratnem intervjuju poimenovala kot “revolucijo.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close