Pokrita le z brisačo je znana igralka razkrila, kako ohranja svojo mladost

06. julij 2023

Pokrita le z brisačo je znana igralka razkrila, kako ohranja svojo mladost

06. julij 2023
Foto: Instagram @Salmahayek

V zadnjem tednu je znana igralka svoje sledilce na Instagramu opozorila, da je teden dobrega počutja in delila, kako za to skrbi ona.

Salma Hayek resnično zna uživati ​​življenje. Tako en dan pluje z jahto na kakšni eksotični destinaciji, naslednji dan se potaplja v oceanu, tretji pa je že na rdeči preprogi … Rdeča preproga je zanjo sicer služba, a služba, ki se mnogi ne bi branili. A kljub temu vsako njeno objavo spremlja sporočilo, ki je polno pozitive in lepih sporočil.

Pretekli teden je tako igralka vse svoje sledilce nagovarjala, naj skrbijo zase, saj se je odvijal svetovni teden dobrega počutja.

Foto: Instagram @Salmahayek

Kako ji uspe tako dobro žonglirati med stalnim potovanjem, uspešno hollywoodsko kariero in tudi skrbjo za oceane ter pravice živali, podporo ženskam in družino, ki ji je zelo predana? In še ohraniti popoln videz tudi pri 56 letih?

Igralka je pravkar razkrila enega svojih najpomembnejših zdravstvenih nasvetov v imenu dobrega počutja. “Vživljam se v zdravilno moč savne in znojim stres iz sebe,” je zapisala na Instagramu v tednu, ko smo praznovali koristi in dobro počutje za naše telo.

Foto: Instagram @Salmahayek

Ob tem je delila precej drzne fotografije, na katerih napol gola leži v tradicionalni borovi savni. Pokrita s taktično razporejenimi brisačami in z zaprtimi očmi je Salma videti, kot da ji sploh ni vroče.

Številne zdravstvene koristi povišanih temperatur v savni so že dolgo dokazane. Tako je raziskava, ki je trajala kar 25 let, pokazala, da redna uporaba savne, štiri- do sedemkrat na teden po 19 minut, zmanjšuje tveganje za Alzheimerjevo bolezen in demenco, druge študije pa so pokazale pozitivne učinke na zdravje in bolezni srca.

Da ne omenjamo dejstva, kot poudarja tudi igralka, že kratkotrajno sedenje v savni hitro pomaga pri lajšanju stresa in napetosti. Za dodatne koristi ga je treba kombinirati še s potapljanjem v hladni vodi. Vendar ne pričakujte, da boste videti kot Salma – popolna v vsakem trenutku.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close