Pozabite na živahne tope – zdaj so v modi ‘party pants’!

20. avgust 2023

Pozabite na živahne tope – zdaj so v modi ‘party pants’!

20. avgust 2023

Čas je, da pospravite živahne tope z najrazličnejšimi potiski in napisi ter se odločite za zabavne hlače, o katerih govori ves TikTok.

Če smo še pred kratkim za druženje s prijatelji najraje oblekli kavbojke v kombinaciji z atraktivnim topom, je tega (žal) konec. TikTok namreč narekuje nov trend, in sicer t.i. “party pants” oziroma zabavne hlače, ki imajo že skoraj 7 milijonov ogledov, zanje pa se odločajo največje modne navdušenke.

@lilpstar Reply to @madelyna2 CEO of fun pants?! #fashion #fyp #fashionstylist ♬ Судно (Борис Рижий) – Molchat Doma

Kaj točno so ‘zabavne hlače’?

Gre za hlače najrazličnejših barv, materialov in potiskov, ki izstopajo v kombinaciji s preprostimi majicami ali bodiji. Bistvo je torej, da so hlače dovolj izstopajoče, da naredijo celoten videz. Gen Z jih še posebej obožuje, saj so izredno preproste za ustvarjanje trendovskih videzov. Vse, kar potrebujete, so zabavne hlače in nevtralen top, ki ne bo ukradel pozornosti. Enostavno, kajne?

Za vas smo zato poiskali nekaj primerov zabavnih hlač, ki bodo sčasoma nadomestile majice za izhod, ki smo jih tako zelo oboževale … Poiščite svoje najljubše in jih dodajte v svojo garderobo.

Hlače z vzorci

Foto: Instagram @miaisobellebarker

Hlače v kovinski barvi

ZARA, 49,95 evra

Hlače s številnimi žepi

Bershka, 35.99 evra

Barvne usnjene hlače

2nd Day, 254,95 evra

Hlače z bleščicami in resicami

MANGO, 99,99 evra

Style. Več novic

New Report

Close