Predajanje strastem v vodi – je varno?

27. februar 2024

Predajanje strastem v vodi – je varno?

27. februar 2024
Foto: Pexels

Predajanje strastem v vodi – je varno?

27. februar 2024
Foto: Pexels

Dve mokri telesi, drug ob drugem, dotiki, … Vse to razvname strasti, ki pa se lahko kaj hitro ohladijo, če …

Se tudi vam, ob misli na seks v vodi, zasvetijo oči? Medtem ko se predajate sončnim žarkom in zaplavate v sinje modrem morju ali bazenu, ste praktično že goli, zakaj torej ne bi podaljšali užitka in se predali strastem v vodi. Pa je varno?

Ne popolnoma. Morje, jezera, bazeni, vsi so polni bakterij. Ob spolnem odnosu lahko te bakterije zaidejo v vašo nožnico in povzročijo nadležne okužbe. Voda v bazenih pa je poleg tega še polna kemikalij.

Foto: Pexels

Poleg tega, da tvegate okužbo, se pojavi še “logistična” težava. Vsi vemo, da je naravna vlažnost nožnice, še kako pomembna za prijeten občutek med predajanjem strastem, ki pa se, če ste v vodi, dobesedno spere. Ostane vam le še veliko trenja, zaradi katerega vaš odnos ne bo trajal dolgo.

Kaj pa seks med prhanjem?

Sliši se nadvse mamljivo in privlačno, kajne? Dve mokri telesi, drug ob drugem, dotiki … Vse to razvname strasti, ki pa se lahko kaj hitro ohladijo, če kljub vsej mokroti in vlažnosti voda spere vlažnost “tam spodaj”.

Zato se raje odločite za predigro v morju ali pod prho, nadaljujte pa v kakšnem skrivnem kotičku na plaži, kjer bo strast dvignilo tudi zavedanje, da vas lahko zalotijo, ali pa v zavetju dobre stare postelje.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close