Pričeski tihega luksuza sledijo še nohti

15. avgust 2023

Pričeski tihega luksuza sledijo še nohti

15. avgust 2023
Foto: Pexels

Pričeski tihega luksuza sledijo še nohti

15. avgust 2023
Foto: Pexels

Trend, ki prevzema svet lepote in mode vse od zadnje sezone serije Nasledstvo, se je sedaj preselil še na naše nohte.

Nobenega dvoma ni, da je minimalizem trend, ki že nekaj let prevladuje v svetu lepote. Od ličenja, pričesk do manikure velja načelo manj je več. V zadnjem času pa je svet prevzel trend tihega luksuza, ki narekuje tiho, a ‘bogato’ oblačenje, ličenje in sedaj celo lakiranje.

Čeprav manikuro pogosto inspirira osebni okus in še vedno lahko vidite svetle barve in pisane poslikave nohtov, je tiha luksuzna manikura trend, ki nam ne bo ušel. Obožujejo ga že vsa ‘it’ dekleta na Tiktoku in Instagramu.

Foto: Instagram @amyburvillnails

Prefinjena eleganca

Tiha luksuzna estetika predstavlja preprostost, eleganco in bogat videz, ne da bi bila preveč vpadljiva. Ko gre za nohte, je tiho razkošje minimalistično, a šik.

Manikure, kot so preprosti francoski, goli in rožnati odtenki, subtilni lesketajoči, kokosovi nohti ali celo angelski nohti, vsi spadajo v trend manikur tihega luksuza.

Foto: Instagram @amyburvillnails

Tiha luksuzna manikura lahko resnično izboljša vaš splošni videz in je postala zelo iskana zaradi svoje sposobnosti, da izgleda brezčasno. To je trend, ki ne bo nikoli zastaral.

Ključ je minimalizem in naložba v vrhunski lak ali gel za nohte, ki bo obstojen. Čeprav obožujemo barve in zabavne nohte, še posebej poleti, se še vedno ne moremo upreti takšnim nohtom. Njihova preprostost je tisto, kar jih dela prefinjene in elegantne.

Foto: Instagram @amyburvillnails

Brezčasni nohti

Komaj opazna manikura je postala velik trend na družbenih omrežjih, pa tudi med trendseterkami, kot je Sofia Richie, ki si je za poroko privoščila kratke, minimalistične nohte.

Dobro premišljena, komaj opazna manikura je enaka ‘no make up’ videzu. Prednost nošenja takšne manikure je ogromna, saj se poda k vsemu. Za vsako priložnost in vsako obleko.

Foto: Instagram @no.5nails

Kaj je torej značilno za tiho luksuzno manikuro?

Za razliko od tradicionalnega golega laka za nohte so pri tem trendu barve nohtov polprosojne ali popolnoma prozorne in se ujemajo s tonom kože. Barva mora pokazati kontrast med nohtno ploščo in konicami, vendar na subtilen način.

Lak ima rahel sijaj in sijajni zaključek. Pri obliki se večina nagiba k čim bolj naravnim nohtom – kratki do srednje zaobljeni nohti so definicija tihega razkošja. Namen je, da je noht videti naraven in preprost.

Foto: Instagram @thewombeauty
Foto: Instagram @esse_nails_you

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close