5 idej za elegantno poročno manikuro

17. junij 2023

5 idej za elegantno poročno manikuro

17. junij 2023
Foto: Instagram @j.e.m_nails

Na poroki mora biti vse popolno, vključno z vašimi nohti. Poiskali smo pet elegantnih manikur, ki se bodo odlično podale k vsaki poročni obleki.

Dvorana je rezervirana, imate bend in fotografa, dekoracija je pripravljena, obleka kupljena in zdaj se končno lahko posvetite sami sebi: čas je, da izberete ličila, frizuro, nakit in vse malenkosti, ki vam bodo dale tisti pravi poročni videz.

Verjetno že veste, v katero smer bi šli z ličenjem in pričesko, ne smete pa pozabiti na nohte. Ne glede na to, kako nepomembni se zdi v morju ostalih poročnih obveznosti, bodo naredili vaš celotni videz še bolj čaroben. Za vas smo zbrali nekaj čudovitih elegantnih manikur, ki bodo vaš videz odlično dopolnile.

Manikura tihega luksuza

Letos je vse v znamenju tihega razkošja, od oblačil, ličil do nohtov. Manikura tihega luksuza pomeni: urejene kratke nohte z barvo laka, ki je nežna in prilagojena vašemu tenu polti. Cilj je ustvariti nevpadljive in neverjetno elegantne nohte. Če želite preprostost in eleganco s svojo tiho luksuzno estetiko, je to manikura za vas.

Foto: Instagram @matejanova

Vanilla chrome manikura

Čeprav smo estetiko vanilla girl pustili v času zime, jo še vedno želimo nositi na nohtih s posebnim kromiranim pridihom. Vanilla chrome manikura je postala pomladni trend, ki se nadaljuje tudi v poletje. Ta manikura je kot nalašč za tiste neveste, ki želijo nevtralno barvo nohtov, vendar z nečim, kar jih dvigne na višjo raven. Nežna barva vanilije in sijoč chromirani zaključni sloj na nohtih? Rekli smo “da”.

Foto: Instagram @paolinanails

Žametna manikura

Ta manikura je za neveste, ki si želijo elegance, a tudi glamurja. Žametni nohti so bili velik trend v božično-novoletnem času, če izberete svetel kožni odtenek, pa so lahko odlična izbira za poroko. Lak se aktivira z magnetom, ki ustvari čudovit žametni učinek na nohtih, nanesete pa ga lahko na poljubno barvo in v več plasteh, da ustvarite edinstven dizajn. Z žametno manikuro boste zvezda večera.

Foto: Instagram @glosshouse

Francoska fade manikura

Francoska manikura je večna klasika za poroke, pred kratkim pa smo našli modernejšo različico te tehnike, ki nam je zelo všeč. Gre za “french fade” manikuro, ki ima tudi golo podlago in bele konice, vendar med njimi ni jasne črte. Ti dve barvi se prelivata ena v drugo podobno kot ombre učinek. Dolgi nohti s francosko fade manikuro so recept za največjo eleganco.

Foto: Instagram @mannacured

Coconut milk manikura

Ta manikura je odlična za poletne poroke! Spominja nas na plažo, morje in hladno piña colado v roki. Kokosovo manikuro boste dosegli z mlečnimi odtenki, ki dobro prekrivajo, poleg tega pa bo odlična podlaga za elegantno poslikavo nohtov. Če je poroka poleti, glasujemo za kokosove nohte!

Foto: Instagram @alyxlippiat

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close