5 barv nohtov, ki bodo pravi hit tega poletja!

11. junij 2023

5 barv nohtov, ki bodo pravi hit tega poletja!

11. junij 2023
Foto: Instagram @bypalomabeauty

Poletje in visoke temperature zahtevajo minimalen mejkap. Zato so tu nohti, pri katerih ste lahko veliko bolj svobodni in razbarvani. Tu je pet živih barv, s katerimi bodo vaši nohti zagotovo navduševali.

Ker poletje označuje bolj naraven videz – čim manj pudra in nežno bleščilo za ustnice namesto drzne šminke, lahko našo drznost zamenjajo nohti. Ko pride poletje, ko pride čas za svetle in pisane nohte, se radi igramo z barvami. Če iščete najnovejše ideje za svojo poletno manikuro, vam predstavljamo najlepše barve lakov za nohte, ki jih boste nosili to poletje.

Čigumi roza

Nič ne oznanja poletja bolj kot roza barva. Težko pričakovani film Barbie, ki to poletje prihaja na naša velika platna, je navdihnil Barbiecore estetiko, ki se še najbolj odraža v modi in lepoti.

Donatella Versace in Dua Lipa sta predstavili kolekcijo po navdihu najbolj znane punčke, ki je polna rožnate barve, temu trendu pa sledijo tudi nohti. Neustavljiva in sladka čigumi roza je pravi hit za manikuro, dodatno pa jo lahko popestrite z rahlim sijajem. Čigumi roza se dobro ujema z odtenki rdeče, oranžne in rumene, pravzaprav se dobro ujema z vsemi hladnimi barvami. Ta manikura se bo vedno podala k vsaki obleki.

Foto: Instagram @magdula.es
Foto: Instagram @mynailgirlness

Sončno rumena

To poletje bomo videli tudi številne vesele rumene manikure. Rumena je popolna barva za poletje, saj se dobro poda k porjaveli polti, ključno pa je izbrati pravi odtenek.

Pastelni odtenki rumene bodo odlično izstopali s temnejšo poltjo, tako da veste, ko porjavite, z rumeno ne morete zgrešiti. Tistim z nekoliko svetlejšo poltjo bo odlično pristajal bananasti odtenek rumene, ki daje pridih nasičenosti, zato nohti odlično izstopajo.

Foto: Instagram @samantharudge.beauty
Foto: Instagram @minea.nails

Peščeno bela

Poletja najraje preživljamo na plaži s šumom valov in peskom pod prsti. To vzdušje pa mnogi ovekovečijo tudi s svojimi nohti, zato je umazano bela ena od opredeljujočih barv poletja. Spominja na barvo peska s plaže, lak za nohte, ki vsebuje nekaj bleščic, pa bo še toliko bolj spominjal na sonce.

To poletje se lahko torej igrate z umazano belo barvo, ki je idealna osnova za minimalistično in subtilno poslikavo nohtov.

Foto: Instagram @pinkpolishaddict
Foto: Instagram @dorotaatkaczyk

Temno zelena

Vroče poletne noči se odlično podajo k prodorni zeleni manikuri. Ta odtenek zelene je intenziven in čist, ter idealen za manikuro s tropskimi motivi. Živo zelena bo dopolnila vsak minimalistični videz, to poletje pa je priljubljena tudi zelena v smaragdnem odtenku.

Če si želite monokromatskega videza, se ti odtenki zelene dobro ujemajo z drugimi odtenki zelene, kombinirate pa jih lahko tudi z nevtralnimi barvami, kot so bela, rjava, siva in črna.

Foto: Instagram @miod.manicure.studio
Foto: Instagram @melly.k.nails

Marelična barva

Poletje je sezona marelic. Zelo radi jih jemo in uporabljamo v svojih receptih, osvežujoča barva marelice pa se bo to poletje znašla tudi na naših nohtih. Gre za bolj prefinjen odtenek oranžne, ki se poda k vsaki polti, odlično pa izgleda na krajših in naravnih nohtih. Ne boste zgrešili, če izberete svetlo marelično barvo, ki meji na breskev, ali pa se odločite za bolj klasično bledo marelično barvo.

Foto: Instagram @minea.nails
Foto: Instagram @anaispassionnails

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close