Pevka balkanskih korenin je oblikovala kolekcijo za Versace

06. maj 2023

Pevka balkanskih korenin je oblikovala kolekcijo za Versace

06. maj 2023
Foto: Instagram @dualipa

Dua Lipa z znamko Versace sodeluje že kar nekaj časa, sedaj pa je zanjo oblikovala žensko poletno kolekcijo.

Pevka je skupaj z Donatello Versace oblikovala žensko kolekcijo Versace ‘La Vacanza’, ki bo 23. maja predstavljena na modni reviji v francoskem Cannesu, takoj po filmskem festivalu.

Za pevko albanskih korenin bo to prvo oblikovanje modnih kosov, kolekcija pa bo na voljo takoj po modni reviji v Versace butikih in na njihovi uradni spletni strani.

Foto: Profimedia

“Vedno me je navdihoval proces skupnega oblikovanja. Sodelovanje z Duo pri tej kolekciji je bilo zelo vznemirljivo in všeč mi je dinamika med nama. Dua je močna, neustrašna in svobodna, njena ustvarjalna vizija pa je izjemna,”

je o sodelovanju dejala Donatella.

Dodala je, da je poletje zanjo čaroben čas in da bodo s posebno in intimno modno revijo v Franciji ujeli občutek in barve tega letnega časa.

Dua Lipa je prav tako izrazila navdušenje nad sodelovanjem in dejala, da so bile to njene sanje. “Z Donatello sva v preteklih letih spletli tako močno vez in zelo sem hvaležna za podporo, ki sem je bila deležna od nje in celotne ekipe od samega začetka svoje kariere,” je povedala v izjavi za objavo na Instagram profilu italijanske modne znamke.

Foto: Profimedia

Dua Lipa je na svojem Instagramu zapisala, da komaj čaka, da predstavi, kaj sta z Donatello ustvarili. S sestro slovitega Giannija Versaceja, ki z njegovim delom nadaljuje vse od njegove smrti leta 1997, sodelujeta že nekaj časa.

Dua bo sicer nova v vrsti zvezdnikov, ki so sooblikovali kolekcijo za Versace, med sta tudi Christopher Kane in Kim Jones.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close