Taylor Swift na turneji navdušila s spektakularnimi kostumi

28. marec 2023

Taylor Swift na turneji navdušila s spektakularnimi kostumi

28. marec 2023
Foto: Profimedia

Od bleščic, pa do resic, kač in glamuroznih oblek – njen koncert je bil prava modna poslastica.

Taylor Swift je v petek pričela s svojo težko pričakovano turnejo The Eras Tour v Glendalu v Arizoni, ki so ga za vikend preimenovali v “Swift City”. Pevka s turnejo že podira rekorde, saj je v enem dnevu prodala neverjetnih 2,4 milijona vstopnic.

Na tri ure dolgem koncertu – ki je vključeval 44 pesmi – zvezdnica zagotovo ni razočarala niti pevsko niti stilsko. Njena garderoba je bila sestavljena iz samih unikatnih kosov, ki so jih zanjo izdelali Versace, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta in druga velika modna imena.

Foto: Profimedia

S svojimi kostumi se je pevka poklonila vsem svojim preteklim obdobjem – na odru smo videli vse od neverjetnih bodijev, posutih s kristalčki, elegantnih ženstvenih oblek, pa do divjih kačjih oprav.

Njena zlata mini obleka Roberta Cavallija z resicami se je na primer sklicevala na podobno Cavallijevo obleko, ki jo je Swiftova nosila med svojo turnejo Fearless leta 2011. “Izbrali smo čudovito barvo šampanjca, ki ji je pisana na kožo,” je za Vogue povedal njihov oblikovalec Fausto Puglisi.

Foto: Instagram

Oblikovalec je zanjo ustvaril tudi izvezen top in mini krilo ter kačji kombinezon, ki ga je pevka nosila med izvajanjem pesmi z albuma Reputation. “To je divji, rokenrol videz,” je povedal Puglisi.

Foto: Instagram

Eden od najbolj vpadljivih kostumov je bil tudi bleščeč bodi znamke Versace, ki ga je dopolnila s svetlečimi škornji Christian Louboutin.

Foto: Profimedia

S kristalčki je bila posuta tudi kratka temno modra oblekica, v kateri je izvajala pesem Midnight Rain

Foto: Instagram

… in rdeč plašč, ki se je skladal z njeno kitaro. “Vedno z veseljem ustvarjam visoko modo za glasbo,” razlaga Puglisi in dodaja, da je ubral obrtniški pristop k izdelavi. “Ko ustvarjaš za koncert na stadionu s toliko ljudmi, morajo biti vsi kostumi spektakularni.”

Foto: Instagram

Pevka ima sicer koncerte po Ameriki planirane vse do začetka avgusta, ali bo potem odšla še na evropsko turnejo, pa še ni znano.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close