To je modni dodatek za 5 evrov, ki ga obožujejo zvezdnice

06. junij 2023

To je modni dodatek za 5 evrov, ki ga obožujejo zvezdnice

06. junij 2023
Foto: Instagram @whowhatwear

Ker spet živimo v dobi kavbojk z nizkimi pasovi, čevlji s platformo in sončnih očal s ščitnikom, ni presenetljivo, da je na sceno znova prišel tudi ta dodatek.

Ravno, ko smo mislili, da so se na modno sceno vrnili že vsi trendi iz poznih 90. in zgodnjih 2000. let, so modne navdušenke posegle v globine arhivov in iz njih potegnile še en ‘biser’. Trend, o katerem govorimo, so široki raztegljivi naglavni trakovi, ki smo jih mnogi izmed nas nosili v osnovni šoli.

Od modne piste Schiaparelli za jesen/zimo 2023, kjer so jih manekenke nosile z velikimi uhani, do znanih osebnosti, kot so Bella Hadid, Laura Harrier in Nicola Peltz Beckham – to je dodatek, ki ga trenutno nosijo vsi.

Foto: Instagram @whowhatwear

In kar je najbolje – ta priljubljeni modni dodatek ne bi mogel biti cenejši. V bližnji drogeriji ga lahko dobite že za manj kot pet evrov, izbirate pa lahko med različnimi barvami in stili.

Foto: Instagram @whowhatwear

Kako ga nositi?

Za na plažo ga kombinirajte z vašimi najljubšimi bikinkami, zlatim nakitom in trendovskimi sončnimi očali, prav tako v stilu Y2K. Za na zmenek se odločite za črn trak, h kateremu oblecite malo črno oblekico in dodajte decenten nakit. V trendu boste tudi če barvo traku kombinirate z barvo torbice in se odločite za vzorčasto obleko.

Foto: Instagram @whowhatwear

Lovite estetiko starega denarja? Oblecite teniško navdahnjeno obleko in jo popestrite s širokim naglavnim trakom ter tako ustvarite ekstremno šik videz.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close