Zakaj je Bella Hadid najbolje oblečena osebnost leta 2022?

03. januar 2023

Zakaj je Bella Hadid najbolje oblečena osebnost leta 2022?

03. januar 2023
Foto: IMAXtree

Kaj je na njej tako posebnega?

Lyst, ki podeljuje nagrado za najbolje oblečene osebnosti, pravi, da je Bella Hadid usmerjala modne tirnice. Njena oblačila so sprožila “1900-odstotno povečanje števila iskanj podobnih kosov” in da je po tem, ko jih je nosila, spodbudila iskanja po posebnih kosih, kot so korzeti (70-odstotno povečanje) in cargo hlače (56-odstotno povečanje). 

Prav tako je prispevala k temu, da so škornji Ugg s platformo postali viralni na družbenem omrežju TikTok, ki so bili po poročanju Lysta razprodani, število iskanj pa se je povečalo za 152 odstotkov. 

Foto: Instagram

Čeprav fotografi sledijo vsem zvezdnikom, med katerimi so najbolj priljubljeni Kendall Jenner, Hailey Bieber, pa tudi Bellina starejša sestra Gigi, se zdi, da je Bella tista, ki dejansko vodi viralne trende. 

Na rdeči preprogi vedno izgleda urejeno in uglajeno, toda njen osebni stil je poseben in prav ta najbolj navdihuje. Toda ne glede na to, ali gre v resnici za Bellin stil ali za njeno modno stilistko, osebno nakupovalko ali asistentko – 26-letnica ve, kako ustvariti na videz ležeren, toda vedno šik in malce poseben outfit, s katerim se zdi bolj dostopna od drugih in posledično tudi bolj zanimiva za običajne ljudi. 

Foto: Profimedia

Je vintage stil le trend ali način življenja?

Kot smo že večkrat pisali, je vintage spet popularen, vračajo se stari trendi, moda izpred desetletij. Toda če je sprva vintage outfit pokazal, da je oseba, ki outfit nosi, nekaj posebnega, nekaj drugačnega, pa v resnici večina ljudi nosi precej podoben stil, zgolj zato, ker je to ta trenutek moderno.

Toda Bella Hadid ne sodi v to kategorijo. Bella vse nosi z nekim razlogom oziroma nosi stvari, ki imajo nek pomen. Njene (vintage) obleke niso kupljene zgolj zato, ker so moderne, temveč Bella zares uživa v tem stilu in posledično se njen stil loči od drugih zvezdnikov.

Vintage je del Bellinega vsakdanjika, njena strast do tega stila pa pristna, kar pokaže tudi z zgodbami o oblekah, ki jih je kupila pred dvajsetimi leti in jih še vedno z veseljem nosi.

Foto: Profimedia

Vedno eksperimentira

Ne glede na to, kaj izbere, Bella vedno da občutek, da je cel outfit res po naključju sestavila skupaj in pogosto se zdijo njene odločitve nenavadne ali bolje rečeno, eksperimentalne. Čeprav se pogosto poraja vprašanje, zakaj bi kdo kombiniral najbolj nenavadne kose skupaj, pa Bella vse skupaj nosi s samozavestjo in ljudem pokaže, da se v svojih oblačilih res dobro počuti.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close