Bleščilo se z ustnic seli na nohte!

20. april 2023

Bleščilo se z ustnic seli na nohte!

20. april 2023
Foto: Pexels

Ta najnovejši trend nohtov bo navdušil predvsem vse ljubiteljice minimalizma, ki ne marajo pisanih nohtov.

Zdi se nam, da smo od začetka letošnjega leta pisali že o kopici trendov nohtov. Poročali smo o ameriški manikuri, o nevidni francoski manikuri in številnih barvah, ki bodo trend letošnje pomladi, zdaj pa so na vrsti nohti s sijajem bleščila za ustnice oz. glosom.

Gre za manikuro, ki se odlično poda k vašemu najljubšemu bleščilu za ustnice in je ravno pravšnja za vse ljubiteljice elegance in minimalizma. V nadaljevanju vam predstavljamo, kako točno do te manikure, kaj jo označuje in kako jo nositi.

Kaj so lip gloss nohti?

Lip gloss nohti so v resnici še ena minimalistična manikura, ki je videti izjemno elegantno. Čeprav je preprosta, sploh ni dolgočasna. Pravzaprav gre za zanimivo različico nohtov v odtenku kožne barve.

Finiš te manikure je sijoč, torej ‘glossy’, vendar brez bleščic ali kroma v prahu. Ravno zato je ta izjemno nosljiva in zelo dobro izgleda tako na kratkih kot na dolgih nohtih.

Enostavno se zlije z vsakim stilom in tako kot glos dodatno poudari naravne ustnice, tudi ta manikura poudari nohte in podaljša prste. Tisto, kar to manikuro loči od običajne v kožnih ali prozornih barvah, je nežen rožnat odtenek.

Kako narediti glos nohte?

Bistvo tega trenda je poudarjanje naravnih nohtov. Ravno zato je priprava najpomembnejša. Vaši naravni nohti morajo biti negovani in urejeni. Pred nanašanjem te manikure svetujemo, da opravite tudi rusko manikuro (tj. odstranjevanje obnohtne kožice in negovanje z oljem).

Nato sledi izbira pravega laka za nohte. Pomembno je, da izberete roza lak, vendar naravne barve, čim bolj podobne vašim nohtom in naj bo rahlo prozoren. Prav to bo poskrbelo, da bodo vaši nohti izgledali naravno. Nato zaključite s sijočim nadlakom, ki bo vašim nohtom dal ‘glossy’ sijaj.

Lepota lip gloss manikure je v tem, da jo lahko nosi vsak. Ne glede na vaš slog in obliko nohtov se vam bo ta manikura odlično prilegala. Poleg vsega tega je še zabavna, hkrati pa je primerna za prav vsako priložnost.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close