Skodrana, ravna, skuštrana … ‘shag’ je še ena pričeska sezone!

16. april 2023

Skodrana, ravna, skuštrana … ‘shag’ je še ena pričeska sezone!

16. april 2023
Foto: Instagram @magdalena217

Vse frizure, ki so letošnjo pomlad priljubljene, imajo eno skupno lastnost – nezahtevno vzdrževanje. Shag je še ena izmed njih.

Pred kratkim smo pisali o najbolj priljubljenih pričeskah te sezone, in čeprav so bile dolge in kratke ter raznolike na vse možne načine, jim je skupno eno – minimalen trud za vzdrževanje. Poleg tega so naziv najbolj priljubljenih prevzele tudi vse tiste frizure, ki pristajajo tako rekoč vsakemu tipu las in obliki obraza. Vpliv nostalgije pa je zadnje čase več kot očiten, tako da nas v prihodnjih mesecih čakajo pričeske po navdihu zadnjih treh desetletij prejšnjega stoletja.

Od bundeslig, ki so vladale v 80. in super slojevitih pričeskah iz 90., je trenutno posebej priljubljena tista, ki je zaznamovala 70. leta, znana pod imenom shag. Preprosta in enostavna za vzdrževanje ter neverjetno vsestranska, ultimativna pričeska, ki se ji le redki lahko uprejo.

Foto: Instagram @cest_tiffany

Všeč nam je, ker je videti ‘kul’, je polna teksture in je prava osvežitev tako za resasto pristrižene lase kot za enakomerno dolge. In kot smo že dejali, je ni treba pretirano vzdrževati, ker je njena oblika osnoven del pričeske.

Le tiste, ki imate naravno ravne lase, boste morale dodati nekaj izdelka za bolj voluminozen in neurejen videz, medtem ko se bo pri tistih, ki imajo skodrane, pričeska obdržala sama po sebi.

Najboljše pri tej pričeski pa je tudi to, da ne zahteva določene dolžine las, zato bo njena puhasta tekstura enako pristajala tako dolgim ​​kot kratkim lasem, za tiste, ki nam še vedno ne verjamete, pa smo izbrali nekaj odličnih primerov.

Foto: Instagram @sarabotsfordhair
Foto: Instagram @josieoutlaw

Shag pričesko pa so preizkusile tudi že nekatere zvezdnice, med njimi Miley Cyrus in Selena Gomez.

Foto: Instagram @mileycyrus
Foto: Instagram @selenagomez

Lahka, zračna, preprosta, ali sploh še obstaja popolnejša pričeska za letošnje poletje?

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close