“Slob” je najbolj iskana pričeska te pomladi

30. marec 2023

“Slob” je najbolj iskana pričeska te pomladi

30. marec 2023
Foto: Instagram @georgenorthwood

Pomlad je čas za osvežitev omare, stanovanja, manikure in pa tudi pričeske. Kakšno bomo imeli letos?

Zdi se nam, da si znani frizerji vsak teden izmislijo novo pričesko in vsaki nadenejo novo prisrčno ime. Tokrat je to “slob”. Res je, gre za še eno različico vedno priljubljenega boba, ki zares nikoli ne gre iz mode.

Nekaj ​​časa morda res ni bil ravno v ospredju, a vseeno ga nikoli nismo pozabili. In to pomlad je bob in vse njegove različice ponovno na udaru.

Kaj je “slob”?

“Slob” je pravzaprav kombinacija besed “slick” (gladek) in “bob.” Od vseh različic, o katerih smo pisali, je ta še najbolj podobna klasičnemu bobu. Po besedah ​​Georgea Northwooda, frizerja, ki oblikuje in striže Claire Foy, Alexo Chung, Alicio Vikander in mnoge druge, je “slob” dandanes najbolj iskana pričeska v njegovem salonu.

Kako se “slob” razlikuje od “boba”?

Gre še vedno za dokaj “strogo” pričesko, kot je prvotni bob, vendar ni tako ravno postrižena. Vendar ni pristrižena ali resasta kot druge priljubljene različice boba. “Slob” prav tako ni pretirano zahtevna pričeska za vzdrževanje, saj nima veliko teksture ali strukture, še posebej ne spredaj. Preča pri tej pričeski je na sredini, lasje so ravni in ostro pristriženi, vendar ne v povsem ravni liniji. Dolžina pa običajno sega do brade.

Verjamemo, da bo zdaj marsikdo rekel, da gre za navaden bob, ki ga je le nekdo preimenoval. Resda so razlike majhne, ​​a so. Pravzaprav je “slob” nekakšna “nedokončana” različica boba. Je nekoliko bolj sproščen od klasičnega, a še vedno ni daleč. Vsekakor pa ne boste zgrešili, če se boste odločili za to pričesko. Trenutno je velika uspešnica in bo verjetno tako tudi čez nekaj časa, saj bob še nikoli ni zastarel.

“Slob” je videti najlepše v ravni različici, če pa vam ta pričeska kdaj postane dolgočasna, lahko vedno dodate valove. Zvezda te pričeske so pravzaprav vaši lasje, ki morajo biti zdravi in ​​sijoči. Vse to prispeva k gladkemu, urejenemu in strogemu videzu.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close