Trend letošnje pomladi: “Skittles” manikura

16. marec 2023

Trend letošnje pomladi: “Skittles” manikura

16. marec 2023
Foto: Instagram

S prevešanjem vremena v bolj tople in sončne dni, se na spletu že pojavljajo številni novi trendi manikur. Ena izmed teh je tudi Skittles manikura.

Počasi, a zanesljivo se nam bliža pomlad, z njo pa lahko končno odvržemo temne barve zime. To velja tudi za naše nohte, zato nekako bližje kot smo višjim temperaturam, svetlejši in bolj igrivi so naši nohti.

A to, da so igrivi in ​​pisani, ne pomeni, da so otročji ali neelegantni. Ključna je izbira pravih odtenkov in letos so pastelni laki za nohte pravi hit.

Spomladi vse nekako zacveti in se prebudi, končno vse okoli nas ni več sivo, zakaj ne bi tega pokazali tudi z izbiro manikure. Po temno rdečih, rjavih in črnih odtenkih bodo ti pasteli prava osvežitev. A to pomlad ni bistvo v tem, da bi bili vsi nohti enaki, to je že malo dolgočasno. Zato je Skittles manikura vse bolj priljubljena.

Kaj je Skittles manikura?

Gre za stil, pri katerem je vsak noht drugačne barve in je pastelnega odtenka. Na voljo so klasične pomladne barve: rumena, roza, zelena in modra, dodate pa lahko tudi odtenke vijolične ali breskve.

Ta manikira je odlična, saj dobro izgleda tako na dolgih kot na kratkih nohtih. Če se odločite za dolge nohte, pa se držite naravne, mandljaste oblike, da ohranite eleganco.

Skittles manikira je pravzaprav enaka na obeh rokah, to pomeni, da so uporabljene iste barve. Vendar, če se počutite malo pustolovsko, si lahko na vsakem nohtu omislite drugačno barvo, vendar je to lahko morda nekoliko pretirano.

Zato dobro “pretehtajte”, preden se odločite za ta videz. Zagotavljamo vam, da se te manikire zagotovo ne boste naveličali do naslednjega obiska salona.

Skittles manikiro pa si je naredila tudi Selena Gomez, pod katero se podpisuje Tom Backih. Gre za mojstra nohtov, ki poleg Selene dela tudi manikire Jennifer Lopez, Camilli Cabello, Hailee Steinfeld in številnim drugim damam. Tokrat se je Selena odločila za pastelne odtenke modre, zelene, rumene in oranžne. Lahko ga kar kopirate ali pa izberete svoje barve.

Ta manikira odlična tudi zato, ker se zanjo ne rabite odpraviti v salon, naredite jo lahko tudi sami doma!

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close