Razkošen poročni trend, ki je prevzel Instagram

15. junij 2023

Razkošen poročni trend, ki je prevzel Instagram

15. junij 2023
Foto: Pexels

Biseri so čudež narave in eden glavnih poročnih trendov letošnjega leta. Poskrbite, da bo vaša poroka biserna, pa ne le po številu skupnih let.

Biseri naslavljajo večnost in milino ter ljubezen do tradicije in celo hollywoodski glamur. Trend, ki se je v poročni industriji pojavil že preteklo leto, se vrača še veličastnejši. V primerjavi s pravimi diamanti, se denarnici mnogo privlačnejši trend pojavlja povsod, na tortah, oblekah, nakitu, kot del pričeske ali celo na vabilih.

In če vas za nošenje biserov na vaš srečni dan ni navdušila že Kim Kardashian z obleko iz biserov, ki jo je nosila na letošnji Met Gala prireditvi, potem vas bodo morda inspirirali ti utrinki in ideje s porok, ki smo jih izbrali.

Foto: Instagram @aandbe_sacramento

Pomembno je, da izberete pravo velikost biserov oz. še bolje, da izberete bisernate podrobnosti v več različnih velikostih. Še najlažje bisere vključite v torto ali izberete nakit iz biserov, za bolj drzne neveste pa so odlična izbira tančica s posutimi biseri, razkošno ogrinjalo ali v vrsto nanizani biseri na odprtih sandalih z vrtoglavo visoko peto.

Foto: Instagram @lepapilloncakes
Foto: Instagram @prettywhitedressbride

Poskrbite, da bo tematika opazna, a vendar morajo biti biseri vključeni prefinjeno in elegantno. Hitro se lahko zgodi, da postanejo kičasti. Poiščite bisere, ki so beli in svetli in pazite, da nimajo rumenkastega podtona.

Foto: Instagram @somethingwhitebridalboutique
Foto: Instagram @somethingnewbridalbox
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Čudoviti beli dragulji vnesejo živahnost in igrivost. To je lahko tudi zabaven način, kako v poročne podrobnosti vključiti nekaj starega ali izposojenega, saj imajo številne babice in starejše generacije v svojih škatlicah z nakitom nekaj biserov.

Foto: Instagram @aandbe_sacramento
Foto: Pexels
Foto: Instagram @bridalmusings
Foto: Instagram @weddingchicks

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close