Prihaja nova sezona najbolj gledanega kuharskega šova!

23. maj 2023

Prihaja nova sezona najbolj gledanega kuharskega šova!

23. maj 2023
Foto: Profimedia

Oboževalci šova ‘Ramsay rešuje kuhinje’ se že veselijo.

Prizori kuharskega šova, v katerem Gordon Ramsay igra krutega in zastrašujočega chefa, so z leti postali viralni, osovraženi Ramsay pa je še pridobil na ugledu enega najboljših in najbolj prepoznavnih kuharjev na svetu. 

Serija, ki v originalu nosi ime ‘Kitchen Nightmares’ se je na TV zaslonih začela predvajati leta 2007, zadnja sezona pa se je zaključila leta 2014. Po skoraj desetletju bomo kmalu spet lahko gledali priljubljen resničnostni šov.

Foto: Profimedia

Čeprav bo producentsko vlogo prevzel Ramsayjev Studio Ramsay, pa koncept ostaja enak: Britanec bo kričal na lastnike restavracij in jim tako poskušal pomagati, da rešijo svojo propadajočo restavracijo. Kot producent bo Ramsay imel tudi več svobode, posledično pa si lahko obetamo še več drame in kričanja. 

Ramsay je sicer leta 2017 povedal, da je bil zaključek šova napaka ter da si oboževalci zares želijo, da se šov vrne. Datum povratka sicer še ni znan, toda v tem času si morda lahko na pretočnih kanalih Amazon, Hulu in Discovery pogledate sedem preteklih sezon.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close