Prihod novih Samsung telefonov pozdravili z veličastnim dogodkom

24. februar 2022

Prihod novih Samsung telefonov pozdravili z veličastnim dogodkom

24. februar 2022
Foto: Samsung

Samsung je včeraj veličastno predstavil najmočnejše Galaxy S22 pametne telefone in njihovo inovativno tehnologijo.

V zagrebškem klubu Mint je Samsung poskrbel za umetniški spektakel s plesnimi točkami, akrobatskimi vložki in izjemnimi pevskimi nastopi, v kar so prefinjeno vpletli novo serijo pametnih telefonov.

Galaxy S22 Ultra je bil glavna zvezda večera na različne načine: kot glavni lik vsem znanih kultnih filmov, z njim se je bahal tudi sam Joker iz filma Batman, ko je kar na odru posnel svoj selfie, vključili so se tudi liki iz priljubljene serije Squid Game.

Vrhunec večera so bile plesne točke, ki so združile vse zvrsti glasbe, od rockovskih izvedb do poznanih melodij glasbenikov bivše skupne države, plesni nastop pa so popestrile tudi akrobatske točke.

Foto: Samsung
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Zakaj tak pomp? Zaradi vrhunske nočne fotografije.

Galaxy S22 Ultra prinaša najbolj inteligentno kamero doslej in inovativno tehnologijo Nightography za ustvarjanje spektakularnih nočnih fotografij in posnetkov tudi pod najbolj temnimi pogoji. Kamera tega pametnega telefona ima vgrajen 2,4um senzor slikovnih pik, ki omogoča, da leče fotoaparata zajamejo več svetlobe in podatkov ter optimizirajo osvetlitev in podrobnosti video posnetkov.

Tehnologija Auto Framing (samodejno kadriranje) zagotavlja, da kamera vedno ujame točno tisto, kar želite, ne glede na to, ali je to ena oseba ali deset, in samodejno ostri na dogajanje. Napredna VIDIS tehnologija pa zmanjša vibracije za najbolj ostre posnetke v gibanju

Foto: Samsung

Prvi Galaxy S z vgrajenim S Pen pisalom

Posebnost pametnega telefona Galaxy S22 Ultra je, da uporabnikom prinaša priljubljeno S Pen pisalo, prvič integrirano v S serijo naprav. To je hkrati tudi najhitrejše S Pen pisalo, kar jih je Samsung kdaj izdelal.

S 70 odstotkov manjšo zamudo v primerjavi s prejšnjim modelom prinaša neverjetno naraven občutek pisanja in risanja na velikem zaslonu. Pisalo odpira povsem nove možnosti za kreativnost, večopravilnost in zabavo in v kombinaciji z vrhunskim 6,8-palčnim Dynamic AMOLED 2X zaslonom ustvarja brezhibno uporabniško izkušnjo.

Zahvaljujoč najvišjemu nivoju svetlobe 1750 cd/m2 in tehnologiji Vision Booster je zaslon sposoben prikazati tudi najmanjše podrobnosti z inteligentnim prilagajanjem svetlosti preko celega dne in tako poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi pri močni sončni svetlobi.

Foto: Samsung

Baterija, ki podpira super hitro polnjenje

Galaxy S22 Ultra je opremljen z najnovejšim 4nm procesorjem, ki poganja najnaprednejšo Samsung obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja. Ta pametni telefon prinaša tudi izjemno močno baterijo, ki podpira super hitro polnjenje 45 W, tako da lahko uporabniki nemoteno uživajo v priljubljenih aplikacijah in vsebinah.

Poleg tega ga odlikuje tudi najprestižnejši dizajn – eleganten kovinski okvir s skoraj nevidno integriranim objektivom. Dodatno prefinjenost zagotavlja matirana zaključna obdelava v kombinaciji z ostrimi robovi, ki vse skupaj zaokrožajo v enoten aerodinamičen dizajn.

Foto: Samsung

Moč modela Galaxy S22 in S22+

Kombinacija vrhunske kamere in dizajna je tisto, kar je značilno za modele pametnih telefonov Galaxy S22 in S22+. Tako kot Galaxy S22 Ultra prinašajo vrhunsko kamero z novo funkcijo Nightography in tehnologijo Adaptive Pixel, ki briljantno izlušči podrobnosti in zagotavlja žive barve, tudi v temi.

Obe napravi sta opremljeni s solidnimi zasloni Dynamic AMOLED 2x, razlika pa je le v velikosti – Galaxy S22 ima velikost zaslona 6,1 palca, medtem ko je velikost Galaxy S22+ 6,6 palca. Krasi jih značilen in eleganten dizajn pametnih telefonov serije S, ob tem pa okvir Contour-Cut, ki se brezhibno poveže s kamero in ustvari še bolj izpopolnjen videz naprave.

Foto: Samsung

Galaxy S22 Ultra bo v Sloveniji na voljo od 25. februarja pri pooblaščenih partnerjih po priporočeni maloprodajni ceni od 1.349 evrov. Galaxy S22 in S22+ pa sta še naprej dostopna za nakup po predprodajni priporočeni maloprodajni ceni od 849 evrov za S22 in po priporočeni maloprodajni ceni 1.049 evrov za S22+.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close