Rebel Wilson v Italiji ujeli z novim dekletom

20. junij 2022

Rebel Wilson v Italiji ujeli z novim dekletom

20. junij 2022
Foto: Profimedia

Zvezdnici sta se z roko v roki sprehajali po Sardiniji in dokazali, da sta v novem razmerju neizmerno srečni.

Rebel Wilson je pretekli konec tedna preživela s svojim novim dekletom Ramono Agrumo. Dekleti sta skupaj odkrivali romantične kotičke Sardinije in uživali v italijanski kulinariki.

Wilsonova je žarela v cvetlični rumeni obleki, Agrumova pa je oblekla eleganten črn Pradin plašč in črne hlače ter videz dopolnila z zlatimi sandali. Dekleti sta se srečali tudi s skupino njunih prijateljev, s katerimi so si privoščili drago večerjo ob živi glasbi.

Prvi zmenek preko telefona

42-letna igralka je ta mesec postala članica LGBTQIA+ skupnosti, ko je na Instagramu sledilcev predstavila svoje dekle. “Mislila sem, da iščem Disneyevega princa … toda morda je bilo tisto, kar sem v resnici potrebovala ves ta čas, Disneyeva princesa,” je zapisala na Instagramu pod njuno fotografijo.

Ramona je uspešna oblikovalka oblačil in nakita, dekleti pa naj bi se dobivali že pol leta. Njun prvi zmenek je potekal preko telefona. “Tedne, preden sva se srečali v živo, sva se pogovarjali preko telefona. To je bil res dober način, da se spoznava. V tem smislu je bilo malce staromodno, ampak zelo romantično,” je razkrila igralka.

Skoraj so jo “izdali” v časopisu

Priznanje, da je istospolno usmerjena, je bilo zanjo sicer grenko-sladko. V to je bila namreč prisiljena, potem ko je izvedela, da jo namerava “izdati” avstralski časopis.

V odgovor na ogorčenje nad člankom Sydney Morning Heralda je tvitnila: “Hvala za vaše komentarje. Bila je zelo težka situacija, a jo skušam prenesti z dvignjeno glavo.” Videti je, da ji zelo dobro uspeva. Zvezdnica je bolj srečna kot kadarkoli prej, k temu pa pripomore tudi zdrav način življenja, ki ga ohranja vse odkar je drastično shujšala.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close