Oglasno sporočilo / 05. december 2022

Reserved ima 3 odlične ideje, kako letos proslaviti božič

Priljubljena znamka Reserved si je letošnji božič zamislila v treh dejanjih.

Kolekcije Reserved Christmas so bile oblikovane z mislijo na celo vrsto prazničnih dejavnosti: od priložnosti, ki zahtevajo bolj formalno obleko, do počitnic na prostem in udobnih oblačil, ki so idealna za sproščanje ter preživljanje prostega časa z družino doma.

Božič je večgeneracijski praznik, zato so v kolekciji oblačila za vse, ne glede na starost.

Letošnja praznična kolekcija spominja na poljsko božično tradicijo. Navdih, ki izhaja iz poljske dekoracije: njenih vzorcev, oblik in barv.

Ste za ChristmasMood?

Kolekcijo ChristmasMood predstavljajo dekorativni materiali, bogate teksture, kot so žakard, mehak žamet ali taft ter privlačni detajli, kot so našitki iz biserov in kristalov ali vezenine.

Oddelek za ženske obsega številne obleke, ki so daljše in krajše, z dolgimi rokavi ali brez rokavov ter se odlično nosijo v plasteh. Na primer čez bluzo z nabranimi rokavi. Na voljo so tudi kompleti iz žakarja, klasične obleke in krila, puloverji z našitki, bluze ter številni dodatki. Vse je v značilnih božičnih barvah, in sicer v rdeči, zeleni, črni in beli barvi z dodatki zlata, srebra in biserov.

Foto: Reserved

Foto: Reserved
Foto: Reserved

Moški del kolekcije je v podobni barvni paleti, le da je rdečo zamenjala temnejša, žlahtna bordo barva. Med oblačili najdemo kariraste obleke iz žameta, srajce, žakardni puloverji z motivi omele ali podolgovatih zvezdic, ki so značilne za okraske ter puloverji s pleteninami z 80-odstotnim deležem volne.

Tudi tu prevladujejo raznolike teksture: žametni jersey, žakard ali diskretne cvetlične vezenine, na primer na robu ovratnika bele srajce.

Foto: Reserved

Foto: Reserved
Foto: Reserved

Otroški del kolekcije obsega bele bluze z zaobljenimi ovratniki za punčke in različna krila ali hlače, ki tvorijo komplet, žametno obleko z okrasnim šivom v pasu ali očarljive balerinke s paščkom in pentljo. Fantje lahko v kolekciji najdejo mini različico moške kariraste obleke: namesto suknjiča si lahko oblečejo veliko bolj udoben brezrokavnik, zlasti pri večerji na božični večer ali pri odpiranju daril.

Poleg oblačil bodo na trgu tudi božični izdelki, ki so bili posebej oblikovani in izdelani na Poljskem.

Foto: Reserved

Ledeni pridih

Kolekcija Frostyland je bila ustvarjena za tiste, ki komaj čakajo, da bodo smučali ali se odpravili na dolg sprehod, našli zasneženo pokrajino ali božični sejem.

Nordijski slog, poln zimskih motivov na puloverjih, je tu združen z eleganco v lahkotni, ležerni različici. Ženski del obsega prešite jakne s kapucami, plašče iz umetnega krzna in modne obleke z naramnicami ali z dolgimi rokavi, obleke z bleščicami, obleke na preklop ali z volančki ter izbor mehkih, vzorčastih pletenin.

Kolekcijo spremljajo dodatki v pastelnih barvah, kot so majhna okrogla torbica, kape, rokavice ter velik izbor obutve: od škornjev čez kolena do čevljev s platformo ter do klasičnih zimskih čevljev.

Foto: Reserved

Predlogi za moške vključujejo tudi tako imenovane “ugly sweaters”. Vendar pa bomo namesto značilnih božičnih motivov našli smučarske in deskarske motive: športno silhueto deskarja na snegu ali zasnežene gorske vrhove.

Spremljajo jih udobne cargo hlače, hlače z naramnicami iz jeansa ali jerseya, pa tudi navadni puloverji in majice. Kolekcija vključuje tudi prešito jakno in dvobarvno jakno iz flisa. Dodatki poudarjajo nordijsko estetiko kolekcije, saj združujejo črno-bele in mornarsko modre motive na kapah in šalih.

Najdemo lahko tudi prešito kapuco, žakardni šal z motivom gora, škornje do gležnjev in čevlje s platformo, klasične nogavice ali nogavice z norveškim vzorcem. Barve so umirjene, zanašajo se na bež, črno in belo barvo z močnim kobaltno modrim poudarkom.

Foto: Reserved

Otroški del kolekcije združuje počitniške in smučarske motive: pokrajine na puloverjih, gorski vrhovi na flisu, božična drevesa ali snežinke in veliki karirasti vzorci. Paleta barv za dečke je predvsem mornarsko modra, črna, bela in modra, za deklice pa umazano bela, sladko rožnata in temno zelena.

Otroški dodatki, kot so prešite ali pletene kape, šali, rokavice in toplo podloženi škornji, bodo zagotovo zagotovili udobje med družinskimi sprehodi ali igro na snegu.

Foto: Reserved

Vsi smo Team Santa!

Tretja praznična kolekcija Team Santa, je posvečena sproščenemu in ležernemu delu božiča, ko se eleganca umakne udobju, čeprav se še vedno želimo počutiti izjemno.

Družinsko gledanje filmov, igranje družabnih iger ali preprosto božično sproščanje lahko poteka v udobnih pletenih kompletih v značilnih božičnih barvah in vzorcih. Tu so predlogi za mamo, očeta, babico, dedka in otroke skoraj enaki: rdeče-zeleno-beli, karirasti, zimski vzorci severnih jelenov, božičnih dreves, medenjakov ali z motivi Božička.

Foto: Reserved

Poleg tega so lahko ti izdelki tudi odlična darila za odrasle in otroke. To so flanelne pižame, mehki copati, kompleti tematskih nogavic, kape, trakovi za lase, šali in rokavice ter igrače za otroke ali obroči za lase z motivom rogov severnega jelena.

V kolekciji so oblačila ne le za vso družino, temveč tudi za hišne ljubljenčke. Tu lahko izbirate med oprsnicami, ovratnicami, povodci in bandanami za ovratnico s črko, puloverji v treh velikostih, pletenimi igračami in mehko torbo za nošenje majhnih hišnih ljubljenčkov.

Foto: Reserved
Foto: Reserved

Vse tri kolekcije najdete v ...

Kolekcije Reserved ChristmasMood, Frostyland in Team Santa bodo na voljo v fizičnih trgovinah in na spletu od 29. novembra 2022.

New Report

Close