Rihanna med najbolj pričakovanim nastopom razkrila, da je noseča

13. februar 2023

Rihanna med najbolj pričakovanim nastopom razkrila, da je noseča

13. februar 2023
Foto: Profimedia

Barbadoška pevka je ponoči po našem času nastopila med polčasom Super Bowla. Tekom 13-minutnega šova je razkrila, da pričakuje drugega otroka.

Rihanna se je za Super Bowl po dolgem času v velikem slogu vrnila na oder. 13-minutni nastop je začela visoko v zraku, ko je stala na viseči platformi, ki se je postopoma spuščala na zelenico, kjer jo je obkrožilo na desetine plesalcev v belih kombinezonih.

Popzvezdnica je zapela kar 12 svojih največjih hitov, med njimi uspešnice Bitch Better Have My Money, Only Girl (In the World), Rude Boy, We Found Love, Umbrella, All of the Lights, Work in Diamonds.

Foto: Profimedia

Za nastop se je odločila za povsem rdečo opravo, s katero je na presenečenje vseh že na začetku nastopa razkrila nosečniški trebušček in se ga ves čas dotikala.

Sprva se je le ugibalo, če je pevka res noseča, a to je po nastopu potrdila tudi njena ekipa. To bo zanjo že drugi otrok, po tem, ko sta z izbrancem A$AP Rockyjem maja lani povila dečka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nastopila je povsem sama

To je bil Rihannin prvi odrski nastop v zadnjih petih letih, zato so oboževalci šov še toliko bolj nestrpno pričakovali. S šovom na Super Bowlu se je pridružila dolgemu seznamu glasbenikov, ki so že nastopili na slavni finalni tekmi ameriškega nogometa: Princeu, Lady Gaga, Madonni, Beyoncé, Michaelu Jacksonu, …

Medtem ko mnogi nastopajoči na oder povabijo številne glasbene kolege, pa je barbadoška pevka presenetila tudi s tem, saj na oder ni povabila nobenega drugega glasbenika in je nastopila povsem sama.

Foto: Profimedia

Nastop med polčasom Super Bowla je za glasbenike odlična promocija, saj si samo v ZDA televizijski prenos finala ogleda okoli sto milijonov gledalcev.

Celoten nastop si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close