Kaja Flisar / 03. julij 2023

Kombinacija tedna: ruta kot top

Lahka svilena ruta je eden tistih modnih dodatkov, ki ga obožujemo prav zato, ker ga lahko nosimo skozi vso leto. Pozimi jo kombiniramo k puliju, jeseni je lahko šik dodatek k naši najljubši bluzi, poleti pa jo najraje nosimo zavezano kot top.

In kar je pri tem najbolje – ruta, zavezana kot top, pristaja skoraj vsem modnim kombinacijam! Ne glede na to, ali sestavljate look za jutranjo kavo v mestu, izlet za na plažo, kosilo v restavracijo ob morju ali večerni izhod, rutica se odlično poda v vsako modno zgodbo.

Foto: Instagram

Seveda je ta modni kos tudi izjemno praktičen za potovanje, saj zavzame minimalno prostora in je izredno lahek, kar je zelo pomembno, ko potujete z letalom. V resnici bi lahko za dopust lahko v kovček spakirali samo tole eno ruto, saj jo lahko zavežete na nešteto različnih načinov in tako ustvarite vsak dan različen look.

 

Foto: Instagram

Če pri tem niste preveč spretni, pa se odločite za rutico/top, ki je že zavezan na določen način. Poiskali smo nekaj kosov iz aktualne ponudbe, v katerih boste videti še posebej šik.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close