Salma Hayek napoveduje poletni trend čudaških čevljev

07. april 2023

Salma Hayek napoveduje poletni trend čudaških čevljev

07. april 2023
Foto: Instagram

Če bi morali izbrati eno besedo za opis modnega sloga Salme Hayek, bi bila ta “vsestranskost”. Igralka se namreč vedno zabava pri eksperimentiranju s svojim videzom in premika meje, ko gre za stajling.

Ne glede na to, ali na rdeči preprogi upodablja osupljivi stil starega Hollywooda ali med počitnicami na jahti v južni Franciji nosi napihnjen potiskan kaftan, ima igralka smisel, da v vsak outfit vnese glamur. Nazadnje je navdušila čevlji z nenavadno peto, ki bodo to poletje velik hit.

56-letna zvezdnica je na Instagramu objavila sliko, na kateri z nogo v zraku pozira v temni cvetlični pižami in biserni ogrlici. A glavna točka videza so njeni škornji Alexander McQueen, ki jih krasi “kiparska” srebrna peta, ki spominja na pravo umetniško delo.

Gre za obutev, ki bo poleti velik trend. Spomladanske revije največjih modnih znamk so postregle s široko paleto nadrealističnih čevljev – od Loewejevih sandalov, okrašenih z baloni in velikim flamingovim cvetom, pa do Moschinovih salonarjev, ki so videti kot napihnjena in žabjih natikačev JW Anderson, ki so nastali v sodelovanju z znamko Wellipets – za največje modne navdušence je čudaških čevljev na pretek!

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

Kaj pravite, bi jih obuli?

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close