Salon v Zagrebu, ki bo navdušil vse ljubiteljice lepih nohtov

12. maj 2023

Salon v Zagrebu, ki bo navdušil vse ljubiteljice lepih nohtov

12. maj 2023
Foto: Manos by Ivana

Če v kratkem načrtujete izlet v Zagreb, se morate ustaviti v salonu Manos, ki slovi po izjemni negi in oblikovanju nohtov.

Manos by Ivana je studio za nohte, ki je nastal kot rezultat dolgoletnega dela in izkušenj ustanoviteljice in vodje Ivane Kovačić. Ivana ima namreč že več kot 20 let izkušenj na področju nege rok in nog, njen salon pa zna zadovoljiti vse specifične potrebe različnih strank.

Njena ekipa strokovnjakov nenehno sledi najnovejšim svetovnim trendom na področju nege in oblikovanja nohtov, kar jih uvršča med vodilne strokovnjake v regiji, ki sodelujejo z najbolj priznanimi svetovnimi profesionalnimi znamkami, kot sta OPI in Reverence de Bastien.

Ivana Kovačić (Foto: Manos by Ivana)

Več kot 500 različnih odtenkov barv

Rezultat so kakovostnejši negovalni in olepševalni rituali ter čudoviti rezultati, v katerih uživajo njihove stranke. Salon poleg luksuznih tretmajev ponuja več kot 500 različnih odtenkov barv, premazov in okraskov, ki bodo vašo manikuro ali pedikuro naredili edinstveno.

Foto: Manos by Ivana

Poleg tretmajev so v Manosu naprodaj izdelki za nego OPI in Reverence de Bastien, ki jih lahko uporabljate med dvema obiskoma in bodo rešili vse težave lomljivih, krhkih ali nepravilnih nohtov ter poskrbeli za najboljšo nego vaših rok in nog.

Foto: Manos by Ivana

Salon se nahaja v samem centru Zagreba, na naslovu Medvedgradska ulica 8. Edinstvenost koncepta Manos je kakovost storitev, prijetno vzdušje in ravnotežje lepote in dobrega počutja.

Popolnoma predani lepoti in negi, z veliko ljubezni in truda polepšajo številne uspešne ženske na Hrvaškem, pa tudi izven meja.

Style. Več novic

New Report

Close