Zodiak nohti so popoln trend za čas retrogradnega Merkurja

04. maj 2023

Zodiak nohti so popoln trend za čas retrogradnega Merkurja

04. maj 2023
Foto: Instagram @scorpio_x_1

Se želite ubraniti retrogradnega Merkurja? Zodiakalni nohti bi vam lahko pomagali: tu je manikura s horoskopskimi znaki.

Na družbenih omrežjih ni težko naleteti na številne zgodbe o retrogradnem Merkurju in o tem, kako vpliva na vsako posamezno horoskopsko znamenje.

Ljudje se pritožujejo, da jim prinaša smolo, da jim čisto nič ne gre od rok ter da med njegovo vladavino čutijo posledice optičnih iluzij. Seveda je TikTok poln nasvetov, ki bi lahko ‘pomagali’ v času retrogradnega Merkurja, in tako mu je uspelo lansirati nov trend nohtov – Zodiak nohti.

Z več kot 1,3 milijarde ogledov so Zodiak nohti postali viralni, a ne le zaradi svoje specifične estetike, temveč tudi zaradi simbolike, ki nam sporoča, da bomo retrogradni Merkur lahko premagali kot vse druge stvari.

Brittney Boyce, manikerka priljubljene zvezdnice Megan Fox, se je prav tako pridružila temu trendu, saj je pred kratkim objavila sliko zvezdnih monokromatskih nohtov mandljeve oblike z vsakim znakom zodiaka, vgraviranim v manikuro, kar je popoln način za soočenje z vesoljem med tem planetarnim dogodkom.

Če pa si slučajno v času pomladi ne želite te temne in nekoliko muhaste različice, ki jo pogosto vidimo na TikToku, poskusite v manikuro vključiti mehkejše tone, kot so roza ali mlečne barve, s katerimi boste ustvarili eleganten in minimalističen videz.

Seveda lahko s svojimi nohti počnete karkoli želite, od okrasitve nohtov s celotno astrološko karto do graviranja samo svojega horoskopskega znaka na noht. V vsakem primeru smo za vas izbrali nekaj možnosti, ki vas bodo navdušile.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close