Uma Thurman in Charlize Theron snemata v Trstu

07. julij 2022

Uma Thurman in Charlize Theron snemata v Trstu

07. julij 2022
Foto: Profimedia

Charlize Theron in Uma Thurman sta obiskali Italijo, kjer snemata nadaljevanje filma The Old Guard.

Tržaško nabrežje se je za nekaj dni spremenilo v filmski set. Varnostniki so zavarovali območje med pomolom Audace in Starim pristaniščem, hoja ob morju je bila strogo prepovedana. Takšna stroga pravila pač morajo veljati, ko je na delu hollywoodska snemalna ekipa – ta naj bi štela kar 500 ljudi!

V Trst so prispeli z vlakom iz Rima, po nekaj dneh bodo snemanje nadaljevali na jezeru Como, jeseni pa se vračajo nazaj v Rim.

Paparaci so filmski zvezdnici Charlize Theron in Uma Thurman ujeli med snemanjem prizorov na pomolu in plaži, Thurmanova pa se je morala v eni sceni celo oblečena potopiti v morje.

Foto: Profimedia

V Italijo z osebnim kuharjem

Kot poroča Primorski dnevnik, naj bi bila igralska zasedba nastanjena v prestižnem grand hotelu Duchi d’Aosta, ki se ponaša z dvema Michelinovima zvezdnicama in vrhunskih kuharskim chefom Matteom Metullio.

Kljub temu ta očitno ne zadosti potrebam Ume Thurman, ki naj bi s seboj pripeljala svojega osebnega kuharja.

Foto: Profimedia

The Old Guard 2, ki bo na voljo na Netflixu, je film o superjunakih, ki temelji na istoimenskem stripu. Prvi del so posneli leta 2020, v njem pa je kot temnolasa Andy, vodja skupine nesmrtnih bojevnikov, nastopila samo Charlize Theron. V drugem delu se ji bo očitno pridružila še njena starejša kolegica Uma Thurman, poleg nje pa še Henry Golding in Kiki Layne.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close