Slovenske vplivnice vabijo v svoje pop-up trgovine

21. oktober 2022

Slovenske vplivnice vabijo v svoje pop-up trgovine

21. oktober 2022
Foto: Style

Ta konec tedna si boste lahko v živo ogledali in preizkusili njihove izdelke.

V okviru festivala nakupov in zabave, ki bo potekal v petek in soboto, 21. in 22. oktobra, so v BTC Cityju pripravili Vikend pop-up trgovin, kjer bodo izbrani ponudniki strankam predstavili svoje izdelke in kupce razvajali s popusti in darilci.

Pobližje boste lahko videli in preizkusili znamke, ki jih občudujete preko Instagrama in ki zaenkrat ponujajo samo nakupe preko spleta. Njihove pop-up trgovinice smo obiskali tudi mi in naredili kratek povzetek tega, kar vam ponujajo.

Foto: Style

Naš prvi postanek je bil The Base Label – trajnostna znamka vplivnice Alje Perne. Trgovinica nas je navdušila s prefinjeno estetiko, lično zloženimi puloverji in krasno inspiracijsko steno.

Strankam so vsi kosi na voljo z 10-odstotnim popustom, na ogled pa je tudi čisto nova kolekcija, ki jo lahko kupite po prednaročilu. Oba dneva bo v trgovini Alja, ki bo strankam svetovala pri nakupu.

Foto: Style

Malo naprej v svojo trgovinico z značilnim rožnatim napisom vabi Malinca. Na vhodu so nas simpatične punce pozdravile z njihovim osvežilnim mangovim napitkom, stranke pa lahko degustirajo tudi njihov slavni Pink Latte Mix ali poskusijo slasten čokoladni namaz.

Foto: Style

V času festivala nakupov in zabave bodo radodarni tudi s popusti. Na prehranske in kozmetične izdelke ponujajo 20 odstotkov, na prehranska dopolnila pa 50 odstotkov popusta. Pripravili so tudi različne debate in delavnice na temo prehranskih dodatkov in nege kože, na katere se lahko prijavite tukaj.

Foto: Style

Obisk pop-up trgovinice SWY je bil pravo adrenalinsko doživetje. Že na vhodu se je trlo obiskovalcev, v vrsti na blagajno je čakalo vsaj trideset ljudi, ostali kupci pa so zavzeto brskali po stojalih in škatlah s športnimi pajkicami in trenirkami.

Med obiskovalci se je spretno motala lastnica znamke Petra Parovel in jim ponujala nasvete glede številk in modelov. Kupcem so na voljo popusti do 20 odstotkov, “sample” kose ali kose z napako pa je mogoče dobiti po še nižjih cenah.

Foto: Style

Zavili smo še v pop-up trgovinico The Méra Collection. To je znamke vplivnice Adrijane Dimec, ki je postavljanje in urejanje trgovinice organizirala kar iz Japonske, kamor so se z družino preselili pred dobrim tednom.

Foto: Style

Delo do treh zjutraj je bilo vsekakor poplačano, saj je trgovinica zares dodelana in prijetna. Adrijana kupcem ponuja 10-odstotni popust na vse in 20-odstotni popust na izbrane kose.

Foto: Style

Za konec smo se ustavili še v pop-up trgovinici Lestrson, ki je pravo odkritje! Ponujajo izredno trendovske in šik skodelice, podstavke za slaščice, in ročno izdelane modne dodatke.

Foto: Style

Nas so najbolj pritegnile keramične skodelice z zlatim ročajem, ki so lahko odlično poročno ali rojstnodnevno darilo. Tudi pri njih lahko ta vikend nakupujete z 10-odstotnim popustom.

Foto: Style

Na žalost nam je danes zmanjkalo časa za obisk ostalih trgovinic, a si jih bomo nedvomno ogledali jutri. Med njimi so še priljubljena znamka pajkic in športne opreme Lelosi, Rolly copati in optika Sunshine.

Če torej katero od teh znamk že dalj časa spremljate na Instagramu in bi jo zdaj končno radi spoznali v živo in se prepričali, ali so izdelki vredni vašega nakupa, imate ta konec tedna odlično priložnost za to! Pop-up trgovinice najdete v Hali A.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close