Slovenski vplivnici na prestižnem pariškem dogodku

28. februar 2024

Slovenski vplivnici na prestižnem pariškem dogodku

28. februar 2024

Slovenski vplivnici na prestižnem pariškem dogodku

28. februar 2024
Foto: Instagram

Pariz je te dni še dodatno modno obarvan, saj se odvija teden mode, ki privabi največja imena v modni industriji. Tam sta bili tudi slovenski vplivnici Tesa Jurjaševič in Lara Begič.

Med pariškim tednom mode je svojo kolekcijo H&M Studio S/S24 predstavil tudi švedski modni gigant H&M. Gre za začasno razstavo v zgodovinski stavbi blizu Palais Garnier, kjer se je odvila tudi ekskluzivna zabava, s katero so slovesno odprli prostor.

Foto: H&M

Zveneča imena iz sveta mode in zabave kot so Iris Law, Alexa Chung, Hari Nef in Jill Kortleve je zabavala pevka Ama Lou, medtem ko je DJ Honey Dijon razgrel množico na zabavi po zaključku.

Ann-Sofie Johansson, Iris Law, Har Nefi, Jill Kortleve, Alexa Chung in Linda Wikell (Foto: H&M)

Pariškega dogodka sta se udeležili tudi slovenski predstavnici, Tesa Jurjaševič in Lara Begič.

Foto: Instagram @tesajurjasevic
Foto: Instagram @larabegic

“Otvoritvena zabava H&M Studio je bila neverjetna! Razstava je priložnost, da na pariškem tednu mode na nepričakovan način predstavimo našo prihajajočo kolekcijo P/P24,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M in vodja oblikovanja ženskih oblačil.

Razstava v prefinjenem pariškem stanovanju

Prostor “La Maison” v Parizu, odprt za javnost od 27. do 29. februarja, je bil zasnovan tako, da ustvarja vizualno privlačne trenutke, ki poudarjajo vrhunsko estetiko H&M Studio. Gre za elegantno, prefinjeno pariško stanovanje, ki obsega razstavni prostor in arhiv v inovativnem, po meri zgrajenem okolju.

Foto: H&M

Z električnim vzdušjem, prepojenim z ikoničnim odtenkom H&M-ove rdeče barve, razstava obsega vrsto tematskih sob z umetniškimi instalacijami, ki goste vabijo k raziskovanju kolekcij H&M Studio v preteklosti in sedanjosti.

Ključni deli iz prihajajoče kolekcije S/S24 bodo razstavljeni poleg nadrealistične instalacije velikanske knjige zgodb, ki vsebuje kreativna vizualna raziskovanja kolekcije. Medtem bodo na voljo tudi natisnjene podobe arhivskih kolekcij H&M Studio, poleg igrivih instalacij ikonične torbe H&M Studio. Ekskluzivno na razstavi bo na voljo omejena izdaja torbice v pudrasto modri barvi.

Razstava H&M Studio ‘La Maison’, ki je bila ustvarjena skupaj s kreativno agencijo Ray Atelier, se nahaja na naslovu 51 Boulevard Haussmann, 75009 Pariz in je odprta za javnost od 27. do 29. februarja. Kolekcija H&M Studio P/P24 bo globalno predstavljena in na voljo na hm.com 12. marca 2024.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close