Zaradi nove H&M kolekcije za dom že komaj čakamo pomlad

11. januar 2024

Zaradi nove H&M kolekcije za dom že komaj čakamo pomlad

11. januar 2024
Foto: H&M Home

Za vse, ki že nestrpno čakate na konec zime, lahko toplejše odtenke v svoj dom privabite z novo pomladno kolekcijo dodatkov za dom znamke H&M Home.

Nova pomladna kolekcija izdelkov za dom H&M HOME združuje popolno mešanico vzorcev, drznih in ukrivljenih oblik ter paleto očarljivih toplih odtenkov, vse od rožnate, zelene, rjave do gorčične barve.  Vodi jo sveža in sodobna estetika svetle preobrazbe s čistim videzom.

Ne veste, o čem govorimo? Pomislite na svetle odtenke, tekstil z vrsto pomladnih potiskov, kiparske vaz in dolgotrajne večje kosov pohištva v svetlih odtenkih, ki v dom vnašajo naravo.

Foto: H&M Home

Nova spomladanska kolekcija vključuje čiste barvne palete, ki ponuja tako mešanico vzorcev kot tudi blokovskih barv, od zelenih, limetinih, hruškovih do brinovih in žajbljevih odtenkov, do ostre bele, sončno rumene, utišane gorčice in mehkih bež tonov.

Foto: H&M Home

Za pomladno jedilnico je ikonični jedilni stol safari H&M HOME odlično izhodišče za oblikovanje elegantne pomladne mize. Uporabite zeleni prt za vnos barve ali pa preprosto izberite klasično mehko belo različico.

To sezono svoje goste navdušite z rahlo zaobljenimi kremno belimi krožniki srednje velikosti, ki so opremljeni z ustreznimi velikimi krožniki, globokimi krožniki in skledami srednje velikosti. Kozarci za vino in vodo v trendovskem prosojnem odtenku kave ustvarijo eleganten učinek, razkošen videz pa ustvarijo podloge s črnimi robovi in ujemajoči se prtiček.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Če imate radi luksuzne odtenke in materiale, ki bodo vaš dom navidezno obogatili, boste navdušeni nad prosojnim steklom, marmornatimi detajli in arhitekturnimi linijami, ki se spogledujejo s stilom sedemdesetih let.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Osrednja točka te pomladi bo gotovo dnevna soba, kot temelj spomladanskega platna pa uporabite novo teksturirano kremno belo preprogo, ki jo dopolnite z mešanico novih prevlek za blazine, vključno s prešitimi, geometrijskimi vzorci in cvetličnimi potiski. Ne pozabite na vpadljive kiparske vaze v zeleni ali beli barvi.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Ne pozabite niti na kopalnico, kjer bo kraljica znova postala bela barva. Če vam popolnoma bela ne ustreza najbolje in deluje sterilno, lahko še vedno dodate pisane črtaste brisače. Za okusen videz dodajte tkane košare za perilo v kremno bež ali modrozeleni barvi.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Navdušeni smo nad posteljnim perilom v rožnati, beli in zeleni barvi z navdihom tartana in z naborki na vzglavnikih. Mehka limetino zelena odeja in teksturirana kremno bela preproga sta le še pika na i. Klasične ročaje na omari zamenjajte z novimi marmornimi ročaji, ki dodajo elegantno noto.

Foto: H&M Home

Prijetno vzdušje v domu ustvarijo ambientalne svečke, katere so pri H&M-u odeli v bež, zelo in modro barvo ter jim dodali dekorativno blokovsko in črtasto podrobnost. Odlično jih boste lahko kombinirali s pastelnimi odtenki in potiski, ki so še vedno eni bolj iskanih in v vaš dom vnesejo prijetno svežo toplino.

Foto: H&M Home
Foto: H&M Home

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close