Oglasno sporočilo / 29. november 2022

Spoznajte pametne naprave, ki vam bodo olajšale vsakodnevno organizacijo

Hiter tempo življenja, nenehne spremembe in nešteto dražljajev iz okolja od nas zahtevajo organiziranost in osredotočenost na zastavljene cilje. Pametne naprave Samsung Galaxy vam bodo pomagale postaviti prave prioritete in organizirati vsak dan ter bodo obenem dopolnile vaš modni stil.

Samsung je letos poleti predstavil pametni telefon Galaxy Z Flip4, ki je navdušil izjemno širok krog uporabnikov po vsem svetu. Zložljiv in kompakten pametni telefon je ravno prav velik, da zdrsne v vaš žep, ko ga želite pospraviti, odprt pa prepriča z velikim zaslonom.

Foto: PR

Velik ekran za odlično preglednost

Ko je zložen, ponuja najpomembnejše informacije na priročnem 4,8-centimetrskem pomožnem zaslonu Super AMOLED 60 Hz. Na njem boste lahko sprejemali klice, brali sporočila, si ogledali zajete slike in naredili osnovne nastavitve.

Odprt telefon pa prikaže velik 17 centimetrski dinamični zaslon AMOLED 2X z ločljivostjo 2640×1080 in frekvenco osveževanja kar 120 Hz. Idealno za vse, ki na telefonu radi pogledate kakšen film, opravljate službene naloge in vam je preglednost res pomembna.

Foto: PR

Fotografije modnega stila narejene z lahkoto

Galaxy Z Flip4 je prilagodljiv v vsakem pogledu. Ste v mestu in želite narediti nekaj fotografij svojega stajlinga, a nimate pri roki nikogar, ki vas bi lahko posnel? To je težava, ki jo boste s tem telefonom zlahka rešili. Z novo prostoročno FlexCam funkcijo lahko zajemate slike pod najboljšimi koti: med 75° in 115°.

Telefon položite na polico, izberete ustrezen kot in klik … fotografija je narejena. Ko ste v časovni stiski in želite na hitro pregledati fotografije, vam ni treba odpirati telefona, saj si lahko zajeto sliko ogledate kar na manjšem zaslonu.

Foto: PR

Prazna baterija je preteklost

Za nemoteno delovanje naprave je odgovoren nadgrajeni 4nm procesor z zmogljivo 3700 mAh baterijo. Naj stresni trenutki, ko nimate dovolj baterije, postanejo preteklost. Kadar je stanje baterije nizko, jo vklopite za super hitro polnjenje ali pa se izognete kablu s hitrim brezžičnim polnjenjem 2.0. Vso to moč, ki je je na pretek, lahko delite skupaj s prijateljem ali pa s slušalkami, s pomočjo brezžičnega PowerShare.

Svoj izgled lahko nadgradite še z modno oblikovanimi pametnimi urami, ki vas bodo spremljale na vsakem koraku. Opominjale vas bodo na zastavljene cilje ter vam ponudile natančne informacije o vašem dnevu, zdravju in počutju. Na podlagi le teh boste končno lahko ugotovili, kaj morate narediti drugače, da se boste v prihajajočem letu počutili še bolj polne energije in elana.

Foto: PR

Pametna ura za tiste s hitrim tempom življenja

Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta pametni uri z največ funkcijami doslej. Ura Galaxy Watch5 Pro je zasnovana za pustolovščine in zahteven življenjski slog. Njene nadgrajene funkcije temeljijo na GPS, največji bateriji v urah Galaxy Watch doslej in obsežnemu zaslonu Super AMOLED, ki je zaščiten z izboljšanim safirnim kristalom.

Z revolucionarnim senzorjem BioActive serija Galaxy Watch5 uporabnikom omogoča doslej najpopolnejšo sliko njihovih spoznanj povezanih z zdravjem.

Foto: PR

Dodajte pametne naprave Samsung na decembrsko listo želja in poskrbite, da bo vaše življenje v letu 2023 v znamenju številnih pozitivnih sprememb.

New Report

Close