Sta nas hotela Luka in Anamaria s to potezo malce zavesti?

15. julij 2022

Sta nas hotela Luka in Anamaria s to potezo malce zavesti?

15. julij 2022
Foto: Instagram

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta trenutno na oddihu, kar sta delila tudi na Instagramu, vendar …

Zagrizeni oboževalci Luke Dončića vedo, da mladi zvezdnik poleti najraje dopustuje pri naših južnih sosedih, natančneje na otoku Krk.

In videti je, da letos ni nič drugače, le da sta s svojo izbranko Anamario Goltes ta priljubljeni hrvaški otok na prvi pogled zamenjala za Maldive.

Na Instagram storyjih sta namreč delila fotografijo, kako pozirata na Lukovem čolnu, na katerem se zabava vsako poletje, ko obišče Hrvaško, kot lokacijo pa sta označila Maldive.

Foto: Instagram

Kot kaže sta se želela malo pošaliti s svojimi sledilci in zavesti medije – isto fotografijo je na svojem profilu delila še Anamaria -, a pravi oboževalci so hitro opazili, da ne gre za Maldive, ampak “samo” za Krk.

Pravzaprav se ima Luka tam očitno več kot odlično, saj sta se mu pridružila še Goran Dragić in Shaquille O’Neal, ki je v četrtek kot DJ Diesel nastopil v Diamond Clubu pri Malinski na Krku. Luka in Goran sta se zabavala skupaj z množico, Dragić pa je nekaj utrinkov delil še na Instagramu:

Naš najboljši košarkar si je počitnice po dolgi in naporni sezoni z Dallas Mavericks in pred začetkom priprav na septembrsko evropsko prvenstvo res dobro zaslužil.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close