Sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck res že razšla?

11. avgust 2022

Sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck res že razšla?

11. avgust 2022
Foto: Profimedia

Po tem, ko sta se pretekli mesec končno poročila, so se že pojavila govorice, da sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck razšla. Tuji mediji poročajo o premoru …

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se 16. julija končno poročila, nato so sledili romantični medeni tedni v Parizu, zdaj pa so se pojavile govorice, da sta se oddaljila in si vzela premor.

Ameriški mediji namreč poročajo, da sta se soglasno odločila, da naslednjih nekaj tednov preživita ločeno – Jennifer naj bi ostala v Evropi, Ben pa se je vrnil domov v Los Angeles.

Menda ne gre za prekinitev zveze in razhod, pač pa sta se zvezdnika po poročanju virov odločila, da si vzameta nekaj časa vsak zase, da “se bosta lahko osredotočila na svoje različne projekte”, saj menita, da bo to “okrepilo njuno ljubezen”.

Oba se namreč še kako dobro zavedata, kakšno je delo drug drugega, kaj zahteva in predvsem, da to vključuje tudi daljša obdobja, ko bosta živela ločeno.

Foto: Profimedia

“Ločitev tako hitro po poroki ni idealna”

Viri pa ob tem zatrjujejo, da gre za odličen dogovor, saj sta si, kljub temu, da sta fizično na drugih celinah, zelo blizu. “Ves čas se kličeta, si pošiljata sporočila, vidita se preko videoklicev,” je razložil neimenovani vir in dodal, da je Jennifer všeč občutek varnosti, ki ji ga daje Ben.

Zavedata se tudi, da “ločitev tako hitro po poroki ni idealna”, a vesta, da je pred njima celo življenje, česar se neizmerno veselita, je še pojasnil vir.

Poročiti sta se hotela že pred 20 leti. (Foto: Profimedia)

To je za slavni par drugi poskus v ljubezni, saj sta bila v zvezi že pred 20 leti. Spoznala sta se na snemanju filma Gigli leta 2002, pozneje istega leta sta postala par in se novembra 2002 tudi zaročila.

Kmalu zatem sta razdrla poroko in se razšla, ter se ponovno našla marca 2021.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close