Sta se Zala in Gašper razšla? Dobili smo odgovor!

10. november 2022

Sta se Zala in Gašper razšla? Dobili smo odgovor!

10. november 2022
Foto: Instagram

O priljubljenem paru že od julija ni ne duha ne sluha …

“A kdo ve, kaj se z njima dogaja? Jaz ju rada spremljam in poslušam, vem da je on nazadnje šel s kolesom do Švedske ali nekaj takega, ampak na Instagramu pa že dva meseca nobene objave, nobenega koncerta …” se je na forumu Starševski čvek spraševala ena od uporabnic.

Se je priljubljeni štajerski parček razšel? Poklicali smo Gašperja in dobili odgovor!

Gašper na kolesu, Zala za knjigami

“Ugotovila sva, da nama socialna omrežja povzročajo preveč stresa in negativnih misli, zato sva se odločila, da si vzameva odmor od tega. To je bila super odločitev in tudi v prihodnje bova objavljala samo v primerih, ko bova želela kaj povedati ali pokazati kak lep razgled,” je povedal in dodal, da sta v tem času veliko potovala, se družila s prijatelji in družino in se še bolj posvečala svojim hobijem.

“Gašper kolesari — poleti se je za nekaj tednov odpravil na pot po Skandinaviji — sicer pa vsak dan več ur igra klasično kitaro, Zala pa veliko bere.”

V iskanju samih sebe

Zagotovil nam je, da so vsi namigi, da sta se razšla, napačni. “Najin odnos je trenutno boljši kot kadarkoli.” Ljubezen je torej še zmeraj na pravih tirnicah, kaj pa njuna glasba? Lahko v kratkem pričakujemo kakšno novo pesem, morda koncert?

“Pravkar sva prejela vinilke najinega drugega albuma love letter, tako da bova v prihodnjih tednih ponovno odprla svojo spletno trgovino, sicer pa nimava v planu nekih večjih projektov. To leto je za naju bolj namenjeno osebnostni rasti in iskanju samega sebe.”

Vsi tisti, ki ste zadnje štiri mesece iskali njiju, torej veste – veliko lažje ju boste našli na Youtubu kot pa na Instagramu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close