Ste že videli takšno torto iz krofov?

08. marec 2022

Ste že videli takšno torto iz krofov?

08. marec 2022
Foto: Unsplash

Zvezdnik Brooklyn Beckham je na svojem Instagram profilu delil neverjetno rojstnodnevno torto, sestavljeno iz krofov. 

Sin nekdanjega nogometaša Davida Beckhama ter modne oblikovalke in nekdanje “spajsice” Victorie Beckham je te dni praznoval svoj 23. rojstni dan. 

Na svojem Instagram profilu je delil fotografijo svoje večnadstropne rojstnodnevne torte. Štirinadstopna torta je bila sestavljena iz velikih krofov, okrašenih z različnimi priboljški – piškoti, različnimi kosmiči ter stopljeno čokolado in jagodami. 

Brooklyn je pod objavo zapisal, da praznuje svoj 23. rojstni dan. “Zadnjih 23 let je bilo pravi vrtiljak in zdaj sledi najpomembnejši del mojega življenja, del, ko se poročim s svojo drugo polovico. Komaj čakam na naslednji del mojega življenja,” je zapisal. Najstarejši sin zakoncev Beckahm se namreč letos poroči s svojo zaročenko Nicolo Peltz

Prek Instagrama sta mu voščila tudi njegova starša, ki sta delila fotografije iz Brooklynovega otroštva. Victoria je ob sliki zapisala, da se ji je pred 23 leti življenje za vedno spremenilo, saj je začutila ljubezen, ki jo je nemogoče pojasniti. Brooklynu sporoča, da se mu niti sanja ne, kako zelo ga imajo vsi radi, in mu želi vse najboljše.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close