Ta modna kolekcija je popolnoma brez sramu

04. oktober 2023

Ta modna kolekcija je popolnoma brez sramu

04. oktober 2023
Foto: Answear

Ta modna kolekcija je popolnoma brez sramu

04. oktober 2023
Foto: Answear

No shame se namreč imenuje nova jesensko-zimska kolekcija znamke Answear.LAB, ki sporoča, da svetu pokažete svojo edinstveno lepoto.

V današnjem svetu je videz ena izmed najbolj cenjenih vrednot, a temu ne bi smelo biti tako. Videz ne bi smel določati naše vrednosti in ravno zato so se pri znamki Answear.LAB odločili za lansiranje kolekcije v omejeni izdaji s sporočilom, da je telo vsake ženske lepo in si zasluži spoštovanje.

Foto: Answear

Pozitivno sporočilo poudarja edinstvenost posameznika ne glede na starost in življenjske odločitve. Pri oblačilih iz kolekcije `No shame` imata glavno vlogo usnje in čipka, ki sta vpeta v dolge plašče, elegantnih telovnike, obleke, srajce, krila in čevlje. Raznolikost tekstur poudarja črna barva, ki je glavna barva v kolekciji, barvno paleto pa dopolnjujejo še sivi in krem odtenki ter fuksija in bela barva.

Kampanjo zaznamujejo čustvene pretežno črno-bele fotografije, v glavni vlogi pa so se predstavile izjemne ženske kot sta uspešna fotografinja Lidia Popiel ter poljska manekenka Magdalena Zalejska. Zalejska je bila ena prvih v industriji, ki je opustila poskuse ujemanja s konfekcijsko številko 0 in pokazala, da lahko ženske večjih velikosti osvojijo modni svet.

Foto: Answear

“Svojega telesa se pogosto sramujemo, namesto da bi mu izkazali spoštovanje in ljubezen. Pri ustvarjanju omejene kolekcije ‘No Shame’ smo mislili na vse ženske, ki se spopadajo s pomanjkanjem samosprejemanja, pa tudi s sramotenjem okolice,”

je pojasnila Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB.
Foto: Answear
Foto: Answear

Znamke Answear.LAB želi s kolekcijo prepričati ženske, da sprejmejo svoj videz, krepijo samozavest in ne obsojajo drugih. V okviru kampanje so pripravili še serijo majic v sodelovanju z argentinsko ilustratorko Carolino Altavillo. Majice krasijo pozitivni slogani, ki spodbujajo samo sprejemanje: Objemite vsako oblino, Ljubezen je slepa za telesni standard, Ljubezen, ne sram, Ljubim se takšna, kot sem in Različnost je najlepša stvar na svetu.

Foto: Answear

Style. Več novic

New Report

Close