Tako je videti dan v življenju stilistke barbik!

03. februar 2024

Tako je videti dan v življenju stilistke barbik!

03. februar 2024
Foto: Instagram @barbiestyle

Tako je videti dan v življenju stilistke barbik!

03. februar 2024
Foto: Instagram @barbiestyle

To je služba, o kateri smo kot majhne deklice samo sanjale.

Ste že slišali za stilistko barbik? Ne, ne šalimo se, to zares obstaja. Gre za osebo, ki skrbi za modne oprave barbik, ki jih je treba urediti za fotografiranje. Stilistka ustvari celotno sceno, poskrbi za njihova oblačila, majcene krožničke, stole, grmičke in druge pripomočke. Vse to v miniaturnem, Barbie stilu. Končne fotografije potem uporabijo za razne kataloge, spletne strani in promocije.

Na Instagramu @barbiestyle je stilistka Rachel, ki skrbi za garderobo barbik, ponudila vpogled v svoje delo, ki je z eno besedo: fascinantno.

Najprej je odprla omaro, v kateri ima shranjenih kakšnih 300 različnih glav barbik, od blond do temnih, pa takšnih s kitkami, pink lasmi in afro kodri. Odločila se je za dve barbiki, ki jima je nato izbrala še modni opravi. Odpirala je predal za predalom, kjer je shranjenih ogromno različnih oblačil in čevljev, ki so razporejeni po barvah.

Nato je barbiki oblekla vsako v svojo opravo in eni na noge celo nataknila mikroskopsko majhne čipkaste najlonke. Ko sta bili oblečeni, je njune lase pogladila z majhnim čopičem, zatem pa ju posedla v majceno kavarno. Seveda so na tej točki ključni dodatki – od majhnih rogljičkov, do skodelic za kavo, torbic, nakita in celo najmanjših možnih kock ledu.

Ko je bila scena popolna, je bil na vrsti fotograf, ki je barbiki med pogovorom ob kavi ujel v svoj objektiv. Rečemo lahko samo: Vau!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close