Tako je videti lepotna rutina najbolj seksi moškega na svetu

18. november 2022

Tako je videti lepotna rutina najbolj seksi moškega na svetu

18. november 2022
Foto: Profimedia

Chris Evans prisega na preprostost.

Medtem ko je bil Marvelov zvezdnik po izboru revije People pravkar razglašen za “Najbolj seksi moškega na svetu”, njegov nagrajeni videz očitno ni posledica uporabe dragih lepotnih izdelkov.

“Manj je vsekakor več,” je Chris Evans povedal za GQ leta 2013 in dodal: “Še vedno delam stvari tako, kot sem jih vedno počel, kar je precej osnovno. Nikoli nisem bil ljubitelj pretirane nege obraza.”

Foto: Profimedia

Preprosto in naravno

Zvezdnik, ki je do junija letos še zmeraj uporabljal iPhone 6S, se očitno podobne asketske filozofije drži tudi pri svoji lepotni rutini.

“Všeč mi je, da so stvari v mojem vsakdanjem življenju enostavne,” je povedal za InStyle leta 2016. Ko so ga vprašali, brez katerih lepotnih izdelkov ne more živeti, pa je dejal, da ima stvari rad “preproste, klasične in naravne”.

Če ste navdušeni nad njegovo poltjo, imamo za vas dobro novico: njegovo rutino nege kože lahko poustvarite s kratkim obiskom drogerije!

Foto: Profimedia

Ljubitelj klasike

Tukaj je seznam izdelkov, ki jih Chris Evans uporablja za svoj slavni obraz: Cetaphil vlažilni losjon poskrbi, da je njegova koža vedno navlažena, ob koncu dneva pa si obraz očisti s Kiehls’ovim čistilnim gelom.

“Na stolu za ličenje sem že neštetokrat slišal, kako dobri so Kiehl’sovi izdelki. Ljudje jih res obožujejo in zdaj sem med navdušenci tudi sam,” je povedal za GQ.

Da so njegove ustnice vedno pripravljene za mehke poljube, gre zasluga balzamu Chapstick Classic, med njegovimi najljubšimi izdelki pa so še brivnik Braun Series 3, deodorant Old Spice Classic in trdo milo za roke Dove.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close