Letošnji najbolj seksi moški na svetu je Stotnik Amerika

08. november 2022

Letošnji najbolj seksi moški na svetu je Stotnik Amerika

08. november 2022
Foto: Instagram @people

Revija People je razglasila najbolj seksi živečega moškega. To je letos postal 41-letni igralec Chris Evans, ki je najbolj znan po vlogi junaka Stotnik Amerika.

Prijatelji ga zaradi naziva že zafrkavajo, a še najbolj ponosna je njegova mama. “Moja mama bo tako srečna. Ponosna je na vse, kar počnem, toda to je nekaj, s čimer se bo res lahko pohvalila,” je ob prejemu naziva najbolj seksi moškega povedal Chris Evans.

V intervjuju za People je priznal, da je biti “težko intervjuvan o tej stvari”, saj se “zdi kot čudna oblika ponižnega hvalisanja.” Sicer pa je med pogovorom za slavno revijo dejal, da se trenutno trudi najti zdravo ravnovesje med delom in službo, ter da hoče čim več časa preživeti s svojo družino v Bostonu.

Čeprav samega sebe težko označuje kot “seksi”, pa s tem pridevnikom rade volje opiše prav Boston, ki je njegovo rodno mesto.

“Tam je toliko zgodovine! Všeč mi je naglas. Obožujem vreme. Letne čase, športne ekipe. Toda najbolj seksi stvar pri Bostonu so naše univerze. Imamo veliko dobrih šol. Spodbujajmo izobraževanje, to je prekleto seksi,” pravi zvezdnik.

Foto: Instagram @people

Stotnik je še vedno samski, a si želi družine

Evans se lahko pohvali z več kot dvajsetletno igralsko kariero, a najbolj je poznan po vlogi ameriškega stripovskega junaka Stotnik Amerika. Od leta 2011 je o njem pri studiu Marvel posnel sedem filmov, zadnji je izšel pred tremi leti.

Stotnika Amerka je upodabljal že sedemkrat. (Foto: Profimedia)

Trenutno razmišlja o kariernem počitku, saj se, kot pravi, “počuti dovolj varnega, da lahko umakne nogo s plina” ter se odpočije od filmske industrije, vendar ne namerava povsem zapustiti tega posla.

Kar pa se tiče zasebnega življenja, je 41-letni igralec še zmeraj samski, vendar sta poroka in otroci, nekaj, kar si močno želi, je priznal.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close