Tako je videti poletje na razkošni plaži Dior

17. julij 2023

Tako je videti poletje na razkošni plaži Dior

17. julij 2023
Foto: Instagram

Če si to sezono nameravate privoščiti bolj ekskluzivne počitnice, pohitite v svet Shellone in Diorja ter uživajte v stilu in glamurju, ki je to poletje središče te pravljične plaže v Saint-Tropezu.

Ljubitelje luksuznih in pravljičnih poletnih destinacij bo zagotovo razveselila novica, da se je prestižna modna hiša Dior povezala s slovito plažo Shellona v Saint-Tropezu in ustvarila nepozabno poletno sodelovanje!

Od 1. junija se je namreč obala te idilične plaže spremenila v pravi modni raj, ki obiskovalcem ponuja edinstveno morsko doživetje v prepoznavnih barvah Diorja.

Foto: Instagram

Že ob prihodu na plažo vas bodo pričakali čudoviti elegantni ležalniki Dior z značilnim logotipom znamke, Dior pa je svoj pridih prefinjenosti vnesel tudi v množico dodatkov in drugih detajlov za plažo.

Vse brisače za plažo, ki jih lahko kupite, krasijo ikonični motivi modne hiše, na blazinah za ležalnike pa so izvezene nežne vezenine in razkošni detajli. Vse to pričara ekskluzivno vzdušje na tej plaži, kjer se slog in udobje srečata v popolni, razkošni harmoniji.

Foto: Instagram

Vsi obiskovalci bodo lahko uživali na plaži v razkošnem ambientu, odkrivali najnovejše Diorjeve kreacije, samo doživetje pa bodo zaokrožili posebni dogodki, organizirani skozi poletno sezono, kot so modne revije in predstavitve novih kolekcij.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close