Dior odpira spa center z luksuznimi tretmaji

09. april 2023

Dior odpira spa center z luksuznimi tretmaji

09. april 2023
Foto: Instagram @hotelducapedenroc

V elegantnem hotelu Cap-Eden-Roc na jugu Francije se odpira Diorjev spa center z vrhunskimi tretmaji, ki jih navdihujejo morje, sonce in skale.

Luksuzni Hotel du Cap-Eden-Roc se nahaja na sončnem jugu Francije in je priljubljena destinacija za vse, ki želijo uživati ​​v kombinaciji elegantnega podeželskega sloga in prefinjenega francoskega dekorja ter oživiti svoje telo in um ob Azurni obali. Hotel je zdaj še bolj mamljiv, saj bo v njem 14. aprila svoja vrata odprl nov Diorjev spa center.

Eden-Roc v Antibesu v Franciji je že vrsto let del Diorjeve tradicije. Modna hiša je tam posnela več kampanj in svoj parfum celo poimenovala Eden-Roc, kot del kolekcije La Collection Privee Christian Dior. Zato je bil spa center v tem očarljivem kraju logična naslednja poteza.

Foto: Hotel du cap-eden-roc

Dekoracija novega spa centra Dior izžareva naravo in iskrivo svetlobo Azurne obale. Eden-Roc, znan po svoji eleganci in razkošju, se lahko pohvali z bazenom na vrhu pečine, rtom belih skal in devet hektarov velikim parkom, polnim borovcev, sivke, vrtnic in jasmina. Salon zdraviliškega centra je preplavljen s peščenimi barvami, ki se poklanjajo okoliškim skalam.

Foto: Instagram @hotelducapedenroc

Prostori v spa centru Dior

Na hotelskem vrtu se nahajajo štiri sobe za tretmaje, eno pa je mogoče najti v nekdanjem paviljonu in ima slavni Diorjev tisk Toile de Jouy.

V Oniks sobi potekajo hidroterapevtski tretmaji, po savni ali hamamu pa se je možno potopiti v ledeno fontano za spodbujanje cirkulacije. Dior ponuja tudi sobo s kupolo Iyashi, ki ponuja infraterapijo za hujšanje in razstrupljanje.

Foto: Hotel du cap-eden-roc

Dior je za ta spa ustvaril štiri nove tretmaje po meri, ki so jih navdihnili kamen, morje, sonce in vrt. Med njimi je dvourni tretma Rituel Escale a Eden-Roc, kjer se izvaja masaža s poldragimi kamni, izbranimi glede na potrebe osebe, ki v telesu vzpostavijo ponovno ravnovesje in harmonijo.

Zanimiv je tudi tretma Rituel Roc Affusion, kjer se uporabljajo vodni curki za drenažo in blagodejni učinek na mišice.

Foto: Hotel du cap-eden-roc

Dior se je med drugim povezal s podjetjem Hydrafacial, s katerim so ustvarili 90-minutni protokol nege obraza, ki vključuje globinsko čiščenje obraza in piling, ki mu sledijo tretmaji, prilagojeni potrebam gosta.

Za Eden-Roc so oblikovali tudi šest tretmajev dobrega počutja, imenovanih Bouquets, ki se izvajajo več dni. Združujejo manualne in visokotehnološke tretmaje, športne treninge in posvete s strokovnjaki za dobro počutje in prehrano. Prepričani so, da bodo z njimi v hotel privabili bogate goste, ki se zavedajo pomena dobrega počutja.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close