Tako Jennifer Lopez ohranja svojo fit postavo!

15. december 2021

Tako Jennifer Lopez ohranja svojo fit postavo!

15. december 2021
Avtor: Instagram

Znana pevka ima pri svojih 52-ih zavidanja vredno postavo, kako do nje, pa je z javnostjo delil njen osebni trener.

Igralka in pevka Jennifer Lopez ima pri svojih 52-ih letih postavo, ki ji jo redkokateri ne zavida. S kombinacijo oblin in mišic ima zvezdnica postavo, za katero moški obračajo glave, ženske pa o njej sanjajo.

Zvezdniški osebni trener David Kirsch, s katerim pevka sodeluje, je za Vouge povedal: “Ne glede na to ali delaš z Jennifer Lopez ali s kom drugim, obstaja biblijski rek: ‘Glej, poslušaj in se uči’, kar so zelo močne besede.”

Še prelahko je sestaviti nek trening po modelu za vse. Vendar, preden se odločite navdušiti stranko, jo morate poslušati, opazovati in ugotoviti, kaj potrebujejo, plus, kako predani so.

S kar 35 leti izkušenj v tej industriji in strankami kot sta Kerry Washington in Kate Upton, Kirsch pravi, da je razlika med dobrim trenerjem in trenerjem za Instagram sledilce ta, da dober trener intuitivno ve kaj posameznik potrebuje fizično, psihično in spiritualno. “To je to kar pogosto manjka – frustrirajoče je, da je pogosto to pri treniranju zanemarjeno,” je povedal. Skrivnost za uspešen odnos md stranko in trenerjem je rezultat iz vseh strani.

Kako priti do postave Jennifer Lopez?

Kirsch poudarja, da si niti dve telesi na tem svetu nista popolnoma enaki, ter da je mnogo dejavnikov, ki na to vplivajo, vključno z prehrano, stresom, življenjskim stilom in prijatelji s katerimi smo obkroženi. “Jennifer je zelo natančna s svojo prehrano, spancem in pravzaprav vsem v svojem življenju,” pravi. “Ne gre se le za fizičen aspekt – gre se za spremembo vsakega aspekta vašega življenja.” Svetuje tudi uporabo pametnih naprav, ki spremljajo vaš spanec in sposobnost vašega telesa metabolizirati beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe. “Najpomembnejši je spanec. Počitek in regeneracija sta zelo pomembna za napredek in dobro počutje,” je še izpostavil.

Trening s Kirschem vključuje njegove značilne vaje, kot so kljunaška hoja, sumo izpadni koraki, brca v stran in pliometrični skoki iz počepa. “Z Jennifer delava veliko kljunaške hoje z razkorakom. Poznan tudi kot sumo počep,” pravi. “Odličen je za notranjost stegen in zadnjico.” Mrtvi dvig z eno nogo in boksanje sta tudi ključna, še dodaja Kirsch, ki tudi vedno v trening doda elemente pilatesa.

Avtor: Profimedia

Kombinirava kardio, pliometriko, celotno telo, jedro in noge v vsak njen trening – zelo, zelo so intenzivni in ona jih vedno jemlje zelo resno, kar je za nekoga kot sem jaz zelo razburljivo. Rečeš ji ‘naredila bova to in to’ in ona reče ‘super”‘,” pravi. “Njeni treningi so zelo hitri. Zelo je fokusirana in ima veliko energije,” pravi Kirsch, ki je navdušen nad pevkino delovno etiko in dodaja, da zvezdica s starostjo postaja lepša.

Dvojica pa je tudi sodelovala pri Kirschevi dobrodelni akciji Just for children, ki je nastala kot rezultat epidemije, ko je Kirsch s kolegi ugotovil, da mladi preživijo vedno več časa na napravah. “Naš cilj je najti ravnovesje med tehnologijo in zdravjem. In pa premagovanje debelosti – Jennifer je napisala uvodno besedo za mojo knjigo in je zelo velika spodbudnica integracije zdravega načina življenja v svoj dom.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close