Tako se obnaša ženska, ki ji primanjkuje spolnih užitkov

23. februar 2024

Tako se obnaša ženska, ki ji primanjkuje spolnih užitkov

23. februar 2024
Foto: Instagram @liza_wdmn

Tako se obnaša ženska, ki ji primanjkuje spolnih užitkov

23. februar 2024
Foto: Instagram @liza_wdmn

Da to opazite, potrebujete ostro oko in malo znanja.

Ne glede na to, koliko so ženske lahko skrivnostne, ne morejo dolgo skrivati dejstva, da že dolgo niso imele spolnega odnosa in da preprosto kričijo po moškem dotiku.

Vsi vemo, da je spolnost zdrava in da zdravilno deluje tako na ženske kot na moške. Ampak, ostanimo pri ženskah. Tako kot lahko opazimo, kdaj je ženska srečna, tako se zlahka opazi tudi, ko se že nekaj časa ni predajala posteljnim užitkom.

Foto: Pexels

Izdala jo bo hoja

Ženska, ki potrebuje spolni odnos, ne glede na to, kako se trudi skriti svoje nezadovoljstvo, se bo izdala z govorico telesa in stalnim nihanjem razpoloženja. Spolnost deluje sproščujoče, in ženska, ki je spolno izpolnjena, bo sproščena, kar se bo opazilo pri njeni hoji: med hojo bo zibala boke, medtem ko bo hoja ženske, ki že dolgo ni imela spolnega odnosa, videti napeta. 

Zaradi pomanjkanja oksitocina, hormona, ki se izloča z orgazmom in deluje pomirjevalno, bo ženska, ki nima rednih spolnih odnosov imela slab spanec in bo nenaspana.

Foto: Instagram

Če spolna abstinenca traja dolgo, lahko opazite prve resne posledice pomanjkanja spanca, ženska pa je lahko videti starejša, kot je v resnici.

Spolnost je ena od glavnih povodov za izločanje hormona sreče – endorfina. Zaradi pomanjkanja tega hormona so ženske lahko zelo težavne in imajo pogosto izbruhe jeze do ljudi, ki jih le “napačno” pogledajo.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close