To so razlogi, zakaj nimate sreče v ljubezni!

31. januar 2024

To so razlogi, zakaj nimate sreče v ljubezni!

31. januar 2024
Foto: Instagram @entre_dois

To so razlogi, zakaj nimate sreče v ljubezni!

31. januar 2024
Foto: Instagram @entre_dois

Ste med ženskami, ki neutrudno iščejo ’tistega pravega’ moškega? Nekateri bi dejali, da se premalo trudite, drugi pa, da se trudite še celo preveč. Resnica je povsem drugačna!

Morda ste prebrale že na tone knjig za samopomoč ter na stotine nasvetov na spletu, a se vam sreča v ljubezni še ni nasmehnila? Nekateri znanci vas bodo morda dobronamerno ‘opomnili’, da se premalo trudite, medtem ko vam bodo drugi z določeno mero cinizma porekli, da se trudite še celo preveč.

Resnica pa ni ne na eni, ne na drugi strani. Obstaja namreč povsem razumna in logična utemeljitev, zakaj ste še vedno samske in to ne po lastni izbiri.

Foto: Pexels

Tu so trije razlogi, zakaj imate morda ‘nesrečo’ v ljubezni.

Na moške gledate predvsem kot na spolna bitja

Seks je pomemben, vendar ne najpomembnejši del enačbe. Seveda si želite moškega v celoti, toda namesto, da mu že po kratkem poznanstvu pokažete vse svoje fantastične posteljne veščine, ga najprej spoznajte kot človeka.

Samo tako boste ugotovile, ali med vama obstaja tudi čustvena povezanost in ne samo spolna kemija – prav čustvena bližina je namreč gonilo vsakega partnerskega odnosa.

Oddajate vibracijo, da ste negotove

Morda včasih (nevede) oddajate izdajalske znake, da ste v resnici negotove, pri čemer vas razkrijejo majhne podrobnosti, na katere niste pozorne. Denimo, da že na prvem zmenku ogovarjate bivšega ali žalite ženske v bližini in kažete na njihove napake.

S tem daste moškemu na zmenku takojšen občutek, da ste negotove in vas muči kompleks manjvrednosti. Če je moškemu le do seksa, vas bo morda izrabil, da vas čim prej zvabi v postejo, a pošten in dober moški vas bo pustil pri miru, da predelate svoje strahove in osebno dozorite.

Foto: Pexels

Ne prepoznate sporočil, ki vam jih pošilja

V vaši glavi se je rodila ideja o popolni zvezi, ki bi jo lahko ustvarile z določenim moškim in te sanje ste pripravljene uresničiti za vsako ceno. Osredotočenost na lastno idejo vas tako zaslepi, da se sploh ne ozirate na resničnost in signale, ki vam jih je ta moški dal.

Morda je potencialni izbranec povsem nezainteresiran za zvezo (ne le z vami, pač pa celo na sploh ali zgolj v tej fazi življenja), želi si izključno seksualni odnos z vami in se noče vezati. Nikar ne naredite napake, češ da ga boste prav ve spremenile. Namesto tega ga raje spoznajte takega, kot je, ter ne izgubljaje časa tam, kjer v resnici ni upanja.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close