To so skrivnosti, ki jih večina žensk skriva pred partnerjem

18. januar 2024

To so skrivnosti, ki jih večina žensk skriva pred partnerjem

18. januar 2024
Foto: Instagram @carina

To so skrivnosti, ki jih večina žensk skriva pred partnerjem

18. januar 2024
Foto: Instagram @carina

Iskrenost je temelj vsake dobre zveze, a zavoljo manj prepirov in slabe volje, je dobro, če nekatere stvari zadržite zase.

Ženske se ne marajo prepirati z moškimi in zapletati v dolge neprijetne pogovore o svojih skrivnostih, ki bi lahko morda celo škodovale zvezi. Izbrali smo 14 skrivnosti, ki so še vedno dovolj nedolžne, da jih lahko brez težav zadržijo zase.

Najboljša prijateljica ve (čisto) vse

Verjetno ne obstaja ženska, ki ne bi svoji najboljši prijateljici povedala vse, tudi najmanjše podrobnosti o svoji ljubezenski zvezi. Pri tem ne pozablja niti na posteljne aktivnosti, zneska na njegovem bančnem računu, celo njegove strahove in nerodne situacije, ki bi jih sam rad hitro povsem pozabil, kaj šele razglašal drugim. Redke stvari ostanejo skrite pred prijateljico in to se ne bo nikoli spremenilo, zato tega ne povejte partnerju.

Foto. Instagram @majamalnar

Število intimnih partnerjev

Nobena ženska se svojemu partnerju ne bo hvalila s številom intimnih partnerjev, ki jih je imela pred njim. Celo nasprotno, največkrat skrivajo pravo številko ter jo skoraj vedno znižajo za približno polovico. To pomeni, če je spala s štirimi ljubimci, se je med rjuhami v resnici zabavala s sedmimi. Zakaj ženske to prikrivajo? Ker ne želijo sloveti kot `lahkoživke`, hočejo pozabiti na vse nekdanje ali pa so jih imele več kot dosedanji partner, pa ne bi želele prizadeti moškega ega.

Dlačice po telesu

Ste se že kdaj pohvalile partnerju s poraščenimi nogami in pazduho? Dvomimo in večina prav tako ne, saj dlačice na ženskem telesu še naprej ostajajo tabu, popolno depilirano telo pa na vrhu seznama obveznih lepotnih tretmajev, za katere moškim ni treba vedeti.

Primerjanje

Ni pomembno ali gre za primerjavo z nekdanjim fantom, bratom ali očetom. Noben moški ne želi `tekmovanja` z nekom, ki vam je bil blizu. Popolnoma normalno je sicer, da na začetku zveze primerjamo novega partnerja z nekdanjim(i), a bolje, da nekdanje omenite le pri stvareh ali situacijah, v katerih vaš novi partner (naj)bolj blesti.

Foto: Instagram @gentlesleague

Neurejenost

Četudi so nekatere ženske neurejene, ne želijo da moški to izvedo. Največkrat na začetku svojo neurejenost močno skrivajo, da moškega ne bi to takoj odvrnilo.

Skrajšano čakanje

“Pripravljena sem!” v ženskem žargonu pomeni, da potrebujemo še 7 minut in tudi če moški pride nekaj minut po dogovorjenem času. In največkrat že v naprej vemo, da tistih 7 ni nikoli zares 7, ampak vsaj še 5 minut več. Ne želimo sporočiti točnega časa, ker bi bili samo še boj nestrpni. Če se urejamo za zmenek z vami, nas nikar ne priganjajte, saj si tudi me rade vzamemo čas, da vas nato osupnemo.

“Umazane” misli

Če bi rekli, da ženske ne razmišljajo veliko o spolnosti in ne fantazirajo tako kot moški, bi se zlagali. Večina žensk intimnost in želje (še posebej če so bolj drzne in nagajive) največkrat zadrži zase, a bi bilo velikokrat bolje, da bi jih jasno in glasno izrazila, da bi jih lahko skupaj udejanjila in ne bi ostalo le pri fantazijah.

Foto: Instagram @gentlesleague

Spretna vohunka

Ženske analizirajo vsak korak, gesto, besedo, izraz na obrazu in celo elektronski naslov svojega partnerja, in to preverjanje se nikoli ne zaključi. Ne pozabite niti na `tvegana` vprašanja, kot sta Si za trojček? ali Katera moja prijateljica ti je najbolj všeč?, na katere moški težko odgovori, če se želi izogniti prepiru.

Njihova (zadnja) plat

Ženske obožujemo vse moške plati, tudi njegovo zadnjo. Čeprav se moški tega ne zavedajo, redko odidejo iz prostora, ne da bi se na njihovi zadnjici ustavil vsaj en ženski pogled. Še dobro, da ne vedo, kaj vse nam gre v tistih trenutkih po glavi.

Foto: Instagram @maeganbrownmoments

Ljubosumje nas napolni

Vsaki ženski laska, kadar je njen partner malo ljubosumen na moške, ki se poskušajo spogledovati z njimi. A to mu nikar ne priznajte, da mu je bo stopilo preveč v glavo. Mora ceniti, kar ima in vam dati občutek, da ste samo njegova.

Prepiri za pridobitev pozornosti

Nekatere ženske, ki se počutijo v svoji zvezi zapostavljene in nesrečne, pogosto poskušajo zanetiti prepir samo zato, da bi pridobile pozornost svojega partnerja. Mi predlagamo, da mu raje povejte, kaj želite in pričakujete od njega, razen če obožujete dramo in naporno prerekanje.

Dragi, boš ti plačal?

Moškega, ki bo pustil, da na (prvem) zmenku plača ženska ali dopusti, da si strošek razdelita, se bo pri večini žensk zapisal kot stiskaški in daleč stran od kavalirja. Čeprav smo rade enakopravne, imamo rade tudi, da nas malce pocrkljate ter pokažete svojo moč in zrelost.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Fantazije …

… o njegovem najboljšem prijatelju. To je seveda povsem nenamerno, a tudi to se včasih zgodi. Naj bo karkoli, še posebej pa ne iz maščevanja, mu tega ne zaupajte, če si nočete nakopati ljubosumnih opazk in sumljivih pogledov kadarkoli se boste vsi trije znašli v istem prostoru.

Prepustite mu vlogo glavnega

Moški so v postelji radi dominantni, zato jih za to nikar ne prikrajšajte. Četudi ni najbolj vešč zapeljevanja in ljubljenja, mu tega nikar ne omenite. Skušajte mu neopazno sugerirati, izrazite svoje želje ali mu pokažite tako, da svojo željo uresničite najprej pri njem. Resda ne razmišljajo tako podrobno kot me, a ni ga vrag, da mu ne bo uspelo razbrati, česa si želite in kaj naj spremeni, da bosta oba zadovoljna.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close