Ti znaki v horoskopu niso za skupaj!

13. maj 2022

Ti znaki v horoskopu niso za skupaj!

13. maj 2022
Foto: Unsplash

S vem je kdaj zgodilo, da ne glede na to, koliko se trudite, z nekaterimi ljudmi preprosto ne morete biti prijatelji? Morda odgovor tiči v vajinem horoskopu.

Sprva se dobro razumete, imate enak smisel za humor in na videz je vse super. Kmalu pa ugotovite, da je to vse, kar vam je skupno, saj je prijateljstvo polno prepirov.

Nekaterim zvezde na žalost niso naklonjene in če verjamete, ti znaki ne bodo dolgoletni prijatelji.

Vodnar in lev

Oba znaka imata rada zelo tesne odnose z ljudmi okoli sebe, vendar na povsem različne načine. Vodnarju so pomembnejše globoke povezave in pogovori.

Levi pa imajo radi, da jih drugi občudujejo in so v središču pozornosti. Zelo pazijo, s kom se družijo. Vodnarja zato hitro razjezi hvalisavost levov – in levi to začutijo, zato postanejo hladni.

Rak in tehtnica

To nikakor ni dobra kombinacija za prijateljstvo! Raki so izjemno občutljivi ljudje, tehtnice pa so popolno nasprotje. Pogosto povedo vse, kar jim pade na pamet in ne opazijo, kako s svojimi besedami včasih prizadenejo ljudi okoli sebe.

Zato se lahko hitro zgodi, da je rak užaljen in se iz prijateljstva umakne.

Bik in kozorog

Obe znamenji sta zelo trmasti. V tem prijateljstvu noben vpleten ne želi odnehati, kar pa privede do težav, saj so tudi tekmovalni med seboj. Kmalu se prijateljstvo zreducira le še na jezne razprave, pri katerih pa ne pride do kompromisa.

Strelec in levica

Strelci so avanturisti in so tudi zelo radi spontani, device pa imajo zelo rade načrte. Strelec se bo kaj kmalu počutil, kot da ga devica s svojimi načrti duši, devica pa bo znorela, ko bo ta začel spontano spreminjati načrte. Konflikti v tem prijateljstvu so res skoraj neizogibni.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close