To je cekar, ki ga želimo nositi celo poletje!

08. maj 2024

To je cekar, ki ga želimo nositi celo poletje!

08. maj 2024
Foto: Loewe

To je cekar, ki ga želimo nositi celo poletje!

08. maj 2024
Foto: Loewe

Ko govorimo o kosih, ki postopoma pridobivajo IT-status, nedvomno prednjačijo dizajnerske torbice, ki so tudi najboljša naložba, ko gre za kateri koli modni dodatek.

Strinjamo se, da je v te kose vredno vlagati, ker so brezčasni in jih boste nosili dolga leta ter jih morda celo prenašali iz generacije v generacijo.

Največkrat gre v takih primerih za usnjene kose, ki so idealen spremljevalec za vsak dan, te dni pa nas je razveselil model španske hiše Loewe, ki je popoln za vroče poletne dni!

Foto: Loewe

Loewe vsako leto poskrbi za ‘it’ cekar poletja in nič drugače ni niti letos. Letošnji model je ročno tkan iz črtaste rjave in črne rafije in ima izvezeno ime hiše z belimi črkami. Ima dva ročaja za nošenje v roki, lahko pa jo nosite tudi na rami.

Torba je dovolj velika, da vanjo spravite vse stvari, ki jih potrebujete za dan na plaži ali za popoldanski sprehod po mestu.

Foto: Loewe

Torba je bila oblikovana v sodelovanju z butikom na Ibizi, Paula’s Ibiza. Španska hiša vsako leto predstavi poletno sodelovanje z butikom s poletnimi modnimi kosi in dodatki; od torbic, sončnih očal, čevljev, hlač, topov, oblek in pravzaprav vsega, kar potrebujete za poletje.

Torba Loewe x Paula’s Ibiza je na voljo za nakup na platformi Net-a-Porter po ceni 1550 evrov.

Foto: Loewe

Torbe iz rafije so idealna izbira za poletne priložnosti in so nedvomno večna klasika. Loewe cekar bo zagotovo najbolj iskan model tega poletja.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close