Selena Gomez in Hailey Bieber šokirali s skupno fotografijo

17. oktober 2022

Selena Gomez in Hailey Bieber šokirali s skupno fotografijo

17. oktober 2022
Foto: Instagram

Zgodilo se je nekaj, česar Bieberjevi oboževalci niso nikoli pričakovali.

Njegova bivša Selena Gomez in njegova žena Hailey Bieber sta se skupaj fotografirali in s tem zaprli usta vsem, ki so ju več let vlekli po zobeh.

30-letna pevka in 25-letna manekenka sta združili moči na drugi letni gala akademiji Muzeja filmskih slik v v Los Angelesu, nekaj tednov po tem, ko se je Hailey pojavila v podcastu Call Her Daddy in zanikala govorice, da je Justina “ukradla” Seleni.

Foto: Instagram

Ali to pomeni konec drame?

Na dogodku je bilo videti, da sta dekleti v dobrih odnosih, saj sta bili med poziranjem veseli in nasmejani. Na eni fotografiji sta celo skupaj staknili glave in se prijateljsko objemali.

Okrog njihovega “ljubezenskega trikotnika” se sicer že več let bije prava spletna bitka. Selenini oboževalci napadajo Hailey, češ da je z Justinom samo zaradi slave in denarja, tisti, ki so na strani manekenke, pa so prepričani, da je samo ona prava zanj.

Sta dekleti s skupno fotografijo končno naredili konec vsej te drami?

Selena in Justin sta bila par osem let. Foto: Profimedia

Od nekdaj prijateljici?

Zdi se, da sta obe dekleti skozi leta večkrat poskušali zatreti govorice o sporu med njima, v nedavnem podkastu pa je Hailey neposredno rekla, da “ni v njenem značaju, da bi se vtikala v druga razmerja” in pojasnila, da je med njo in Seleno vse v najlepšem redu.

“Lahko odkrito povem, da nisem bila z njim, ko je bil s komerkoli v razmerju. Pika,” je povedala.

Da med zvezdnicama ni nikakršne drame, je pred leti potrdila tudi Selena, ki je dejala:

“Ne podpiram tega, da ženske trgajo ženske. Nikoli, nikoli se ne bom strinjala s tem. Zato prosim, bodite prijazni do vseh. Ni pomembno, kakšna je situacija, če ste moji oboževalci, ne bodite nesramni do nikogar, prosim.”

Foto: Profimedia

Hailey je Justina spoznala na enem od njegovih nastopov v oddaji Today Show leta 2009, kar je bilo dokumentirano v prisrčnem posnetku, ki še naprej kroži po TikToku in prikazuje najstnika, ki ju je predstavil njen oče Stephen Baldwin.

@haileybclips

Justin talks about meeting Hailey for the first time 🥺

♬ original sound – Hailey Bieber Clips

Po nekaj zapletih sta se ponovno povezala v cerkvi leta 2014, tri leta po tem, ko je Hailey kot oboževalka na Twitterju javno podprla vznemirljivo romanco med Justinom in Seleno.

Leta 2016 sta se razšla in se dve leti kasneje pobotala. Septembra 2018 sta se poročila na civilnem obredu v New Yorku, leto pozneje pa je sledila večja slovesnost pred več kot 150 svati v Južni Karolini.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close