Neja Krampl Mastnak / 07. avgust 2023

Kombinacija tedna: telovnik

Klasični telovnik, ki je bil še pred časom rezerviran zgolj za moško modo, je letošnjo sezono stopil v ospredje tudi v ženskih kolekcijah. Nošen brez srajce je prevzel funkcijo prefinjenega topa ter postal eden najbolj priljubljenih krojev za toplejše dni.

Ženski telovnik še posebej obožujemo zato, ker lahko z njim ustvarimo tako ležerne modne kombinacije, in sicer s kavbojkami ali krilom, hkrati pa lahko z njim oblikujemo tudi bolj elegantne stajlinge, in sicer z daljšimi hlačami ravnega kroja.

Foto: Instagram @dana_zkt

Modne znamke ponujajo pestro izbiro telovnikov v najrazličnejših barvah in materialih, še posebej pa so priljubljeni telovniki iz lanu, ki so zelo šik, a hkrati udobni za nošenje. Poleg klasičnih brezrokavnikov z enojnim zapenjanjem so nam zelo zanimivi tudi ženstveni “halterneck” modeli z odprtim hrbtom v duhu 2000-ih ter telovniki s tridimenzionalnimi rožami, ki predstavljajo čudovit romantičen dodatek.

MANGO, 49,99 €

V aktualni ponudbi smo poiskali nekaj odličnih modelov brezrokavnikov, s katerimi lahko ustvarite najbolj trendovske modne kombinacije.

New Report

Close