Kaja Flisar / 31. julij 2023

Kombinacija tedna: črtasta srajca

Modra srajca z belimi črtami je eden od tistih modnih kosov, ki jih moramo imeti v svoji omari. Odkar je zavzela modno sceno, je namreč na seznamu najbolj iskanih in najbolje prodajanih oblačil.

Modra črtasta srajca je včasih veljala za precej dolgočasen kos oblačila, ki je bil rezerviran za pisarno. Pred nekaj leti pa je nenadoma postala kul in dobila status nepogrešljivega modnega kosa, ki lahko povzdigne vsako modno kombinacijo … če ga le pravilno kombiniramo.

Foto: Instagram

V novih kolekcijah znanih high street in haute couture znamk modra črtasta srajca nadaljuje svojo vladavino na modni sceni. Še vedno je najbolj priljubljen oversized model, ki ga to sezono nosimo s širokimi, lahkotnimi poletnimi hlačami in midi krili. Za na plažo si črtasto srajco oblečemo čez kopalke, v pisarno pa jo kombiniramo z elegantnim krilom in petami.

Foto: Instagram

A v središču pozornosti niso več le oversized srajce iz masivnega poplina, ravnega kroja, ki izgledajo kot izposojene iz moške garderobe. Črtaste srajce v letu 2023 so res vsestranske – pa naj gre za odrezane, kratke modele, srajce z neenakomernimi črtami ali črtaste srajce iz prosojnega materiala.

Foto: Instagram

Za vas smo izbrali nekaj modelov, s katerimi boste privabljali poglede.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close